Οι τρεις απολαυστικές ποικιλίες των Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι, το Μοσχάτο, η Μαλαγουζιά και ο Ροδίτης, πρωταγωνιστούν στα τρία νέα τηλεοπτικά σποτ, ένα για κάθε ποικιλία.

Τα tv- spot για τα Μονοποικιλιακά Αποστάγματα Δεκαράκι θα βρίσκονται στον αέρα ως τις 25 Μαρτίου, σε μια χρονική περίοδο που περικλείει τις πιο χαρακτηριστικές ελληνικές γιορτές: Τσικνοπέμπτη, Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου. Τα τρία μέλη της οικογένειας Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Τσίπουρο Δεκαράκι Μοσχάτο, Μαλαγουζιά και Ροδίτης  -των τσίπουρων που παντρεύουν την παράδοση στην διαδικασία απόσταξης, με τις σύγχρονες μεθόδους στην εμφιάλωση- μάς συντροφεύουν ιδανικά και δίνουν γεύση και άρωμα γιορτής στο τραπέζι.

Το Μονοποικιλιακό Απόσταγμα Δεκαράκι Μοσχάτο, με τη μεστή γεύση και το μοναδικό άρωμά του, συνοδεύει άριστα εκλεκτούς μεζέδες, αναδεικνύοντας στο μέγιστο τα κρεατικά. Γι’ αυτό και αποτελεί την ιδανική συνοδεία των εδεσμάτων στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης.

Το Μονοποικιλιακό Απόσταγμα Δεκαράκι Μαλαγουζιά, απόσταγμα φίνο και εκλεκτό, με κομψό και ανθικό αρωματικό χαρακτήρα, συνοδεύει τέλεια τα θαλασσινά και τα ψάρια. Είναι η καλύτερη συντροφιά για τις παραδοσιακές, νηστίσιμες γεύσεις της Καθαράς Δευτέρας.

Ο αρμονικός χαρακτήρας του Μονοποικιλιακού Αποστάγματος Δεκαράκι Ροδίτης ξεχωρίζει για τα λεμονάτα και φρουτώδη αρώματά του. Ο ήπιος χαρακτήρας του τον κάνει εξαιρετικό σύντροφο σε κάθε περίσταση, όπως το παραδοσιακό τραπέζι της 25ης Μαρτίου.

Φέτος η σοδιά και των τριών ποικιλιών σταφυλιού ήταν εξαιρετική και μετά τον τρύγο είναι πλέον έτοιμα για τη δική μας απόλαυση σε κάθε περίσταση. Για την παραγωγή των μονοποικιλιακών τσίπουρων Δεκαράκι ακολουθείται η παραδοσιακή διαδικασία στην απόσταξη, με όλες τις σύγχρονες μεθόδους στην εμφιάλωση. Τα αρώματα από τα στέμφυλα του Μοσχάτου, της Μαλαγουζιάς και του Ροδίτη, αναδύονται μέσα από τη διαδικασία της πολλαπλής επαναπόσταξης, η οποία απαιτεί χρόνο και πραγματοποιείται παραδοσιακά μέσα σε ελληνικούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα ενισχύεται από την πολλαπλή επαναπόσταξη για να δημιουργήσει αποστάγματα με αυθεντικό γευστικό και αρωματικό χαρακτήρα.