Το Nail53 είναι το νέο hot spot στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης και είναι εδώ για να σας χαρίσει στιγμές ομορφιάς και χαλάρωσης. Οι χώροι του μοντέρνοι και άνετοι, με τη βιομηχανικού τύπου διακόσμηση να κυριαρχεί και να δημιουργεί μια classy ατμόσφαιρα που εμπνέει. Προσφέρουν unique υπηρεσίες τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες, με ένα προσωπικό φιλικό, έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, έτοιμο να αντιμετωπίσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ξεχωρίζει ο prive χώρος για πεντικιούρ στον πάνω όροφο.

Υπηρεσίες που θα λατρέψετε

Στο Nail53 σάς προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με τα αποτελέσματα να είναι εγγυημένα. Συμβουλευτείτε την ομάδα του, η οποία ανάλογα με το στυλ και την προσωπικότητά σας θα σας προτείνει αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες τους είναι οι εξής:

  • Manicure (Ημιμόνιμο, spa, τεχνητά νύχια, nailart)
  • Pedicure (Ημιμόνιμο, spa, θεραπείες, για άνδρες)
  • Eyelashes (One by one, 3D, megavolume, lashlift)
  • Μακιγιάζ

Επώνυμα προϊόντα

Επώνυμα προϊόντα περιποίησης υψηλής ποιότητας χρησιμοποιούνται σε όλες τους τις υπηρεσίες. Τα προϊόντα τους είναι από τις εταιρείες cuccio, bluesky, china glaze, opi, la palm, caremed, primo bagno, ados cosmetics. Για επαγγελματικά αποτελέσματα και στο σπίτι γίνεται μεταπώληση προϊόντων, τα οποία μπορείτε να τα κάνετε και δώρο στους αγαπημένους σας.

Περιποίηση με ασφάλεια

Το Nail53 προσαρμόζει τη λειτουργία του στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι πέρα από τις αυτονόητες συνθήκες υγιεινής κατά τη διαδικασία της περιποίησης, στον χώρο θα εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ραντεβού και χωρίς την παρουσία συνοδού, εκτός και αν κρίνεται απαραίτητο. Στην είσοδο θα υπάρχει αντισηπτικό, για να απολυμαίνετε τα χέρια σας. Φυσικά, μάσκα και γάντια θα φορούν και οι υπάλληλοι. Όπως καταλαβαίνετε η συνέπεια στα ραντεβού σας και η τήρηση των παραπάνω κανόνων θα διευκολύνει τη δική σας εξυπηρέτηση αλλά και των υπολοίπων.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Ατλαντίδος 53, Κάτω Τούμπα

Τ: 2311822030

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα με Παρασκευή 10:00 – 20:00
Σάββατο 10:00 – 16:00

Instagram

(όπισθεν του καταστήματος υπάρχει χώρος για PARKING)