Το modbar είναι ένα street coffee bike το οποίο κινείται όπως ένα ποδήλατο με τη διαφορά ότι πέρα από έναν άνθρωπο μεταφέρει κι ένα εξοπλισμένο bar- cafe, που διαθέτει ακόμη και dj. Η φιλοσοφία αυτής της πράσινης επιχειρηματικής κίνησης είναι η προώθηση του οικολογικού τρόπου ζωής και μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Τα ποτήρια είναι μόνο οικολογικά χάρτινα και ο πάγος είναι πιστοποιημένος με ISO. Η ιδιαίτερη αυτή κατασκευή έγινε στη Θεσσαλονίκη από εξειδικευμένους και αξιόλογους συνεργάτες και είναι φτιαγμένη με πολλή αγάπη και μεράκι, κομμάτι κομμάτι.

Που θα το βρεις

Θα το βρεις στο δρομάκι της Ναυμαχίας Έλλης αλλά πρέπει να γνωρίζεις ότι το modbar θα παίρνει μέρος σε ποδηλατικές εκδηλώσεις μέσα στην πόλη και στις γύρω περιοχές, σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε διάφορα φεστιβάλ, πάρτι, συνέδρια, εκθέσεις, βαπτίσεις, γάμους, εγκαίνια καταστημάτων και οπουδήποτε θα χρειάζεται ένα κινητό μπαρ-καφέ.

Τι θα πιείτε

Το βασικό προϊόν είναι ο καφές. Το αστέρι της γκάμας των προϊόντων όμως είναι η σπιτική λεμονάδα με στέβια γιατί πάνω από όλα θέλουν να δώσουν βάση στην υγιεινή διατροφή. Τις κρύες μέρες μας φτιάχνει και ζεστό κρασί, ρακόμελο αλλά και σουπίτσα. Το modbar πάει παντού και είναι ευέλικτο όχι μόνο στις μετακινήσεις του αλλά και στις επιθυμίες των πελατών του. Γι’ αυτό και μπορεί να προσαρμόζει την ποικιλία των προϊόντων του ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης. Μπορείτε να επικοινωνήσετε και να διαμορφώσετε μαζί τη λίστα των προϊόντων που θέλετε να προσφέρετε στην εκδήλωση που διοργανώνετε.

Λειτουργεί καθημερινά μετά τις 17:00 (καιρού επιτρέποντος) και θα σας ομορφαίνει τη μέρα με ένα ρόφημα φτιαγμένο με πολλή αγάπη συνοδευόμενο από ένα ζεστό χαμόγελο!

Φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα της επιχείρησης στο facebook