Ανοιχτά: 08:00 – 01:00

Ένα σύγχρονο γαλακτοπωλείο, ένα σημείο πώλησης και δοκιμής εξαιρετικών γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με μία πλούσια κάβα.
Όλη η σειρά των τυροκομικών προϊόντων της εταιρίας Κουρέλλας Α.Ε. και άλλα επιλεγμένα αποκλειστικά ελληνικά τρόφιμα διατίθενται προς πώληση στο Feta bar.


Ό,τι πωλείται, σερβίρεται! Όλα τα προϊόντα συνδυάζονται αρμονικά μέσα από ένα ιδιαίτερο μενού. Αναβιώνουν ξεχασμένες παραδοσιακές γεύσεις και τις εμπλουτίζουμε με φαντασία, καινοτόμα υλικά και υψηλού επιπέδου μαγειρική και όλα αυτά σε άκρως προσιτές τιμές.
Προσφέρεται και για πρωινό. Χειροποίητες πίτες, αυγόφετες, ομελέτες, ρυζόγαλο, γαλατόπιτα, κρύα σάντουιτς είναι κάποιες από τις επιλογές του μενού με συνοδεία φρέσκου βιολογικού γάλακτος, σοκολατούχου, φρεσκοστυμμένων χυμών και ξινόγαλου.
Η κάβα του είναι αξιόλογη, με μερικά από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. 40 ετικέτες σε λευκό, κόκκινο, ροζέ, επιδόρπια και αφρώδη. Κάθε πρόταση έχει και το κατάλληλο συνοδευτικό, από ένα απολαυστικό μενού τυριών. Το σερβίρισμα είναι εμπειρία, αφού η διαδικασία γίνεται μέσω wine dispenser, ώστε να βιώνετε την κατάλληλη θερμοκρασία κάθε κρασιού, την ακριβή μερίδα, την απόλυση φρεσκάδα.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Παύλου Μελά 14