Μια μοναδική βραδιά πλημμυρισμένη από τα πιο εμβληματικά έργα των μιούζικαλ του Broadway και τις ωραιότερες μελωδίες από τις ταινίες του Hollywood μπορεί να απολαύσει το κοινό, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 στις 21.00 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Φίλων Μουσικής (Μ1).

Οι φίλοι των μιούζικαλ θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν κομμάτια από έργα, όπως «Cabaret», «James Bond», «The Godfather», «Cats», «Mamma Mia» κ.ά., από την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Αντί εισιτηρίου θα γίνεται συγκέντρωση γάλακτος εβαπορέ. Τα γάλατα θα διατεθούν στην Αρωγή Θεσσαλονίκης και στο μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Κοινωνία Αγάπης και Προσφοράς – Γέροντας Παϊσιος», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επισημαίνεται ότι η είσοδος στο κοινό θα είναι ελεύθερη με επίδειξη Δελτίων Εισόδου. Η διάθεση Δελτίων Εισόδου από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ξεκινά από σήμερα, 3 Ιανουαρίου, και μέχρι εξαντλήσεως, σε ώρες εκδοτηρίων (10.00-18.00 ).

Όσοι αναζητούν πληροφορίες για την παράσταση μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2310589172-173.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στη σελίδα τους στο facebook.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ