Στα τέλη Μαΐου 2020 «άνθισε» στη γειτονιά Στρεμπενιώτη της Νεάπολης στη Θεσσαλονίκης ένας πανέμορφος κήπος, ο Κήπος του Στρεμπενιώτη. Ένας χώρος ιδανικός για οικογένειες και παρέες που θέλουν να αποδράσουν σε ένα περιβάλλον φιλικό, δροσερό και παραμυθένιο.
Παγωμένες μπίρες, καφεδάκια, κρέατα της ώρας, ποτά και καταπράσινο περιβάλλον, συνθέτουν το κατάλληλο σκηνικό για καλοκαιρινά απογεύματα και βράδια στην πόλη.

Είναι kids friendly

Στο χώρο υπάρχει πίστα καρτ και κούνιες για τους μικρούς μας φίλους και φυσικά άπλετος χώρος για παιχνίδι. Εδώ μπορείτε να διοργανώσετε το παιδικό σας πάρτι, με τους γονείς να  απολαμβάνουν τον καφέ τους ενώ τα παιδιά θα διασκεδάζουν σε έναν μεγάλο και ασφαλή χώρο. «Οι μικροί μας φίλοι έχουν να διαλέξουν ανάμεσα από κούνιες , τσουλήθρες , τραμπολίνο , νερόμπαλες και άλλα πολλά… Δημιουργία εκδηλώσεων με κλόουν, κουκλοθέατρο, ταχυδακτυλουργούς και άλλα πολλά θα δημιουργούνται ανα τακτά διαστήματα προσφέροντας περισσότερη διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους» διαβάζουμε στη σελίδα τους.

Διεύθυνση
Οδυσσέα Ελύτη 1, Νεάπολη, Συκιές

Τηλέφωνο
6949675353