Συναυλία στη Μνήμη των 57 θυμάτων των Τεμπών
Η Ορχήστρα και η Χορωδία Νέας Γενιάς σε συνεργασία με την Αντιδημαρχεία παιδείας, δια βίου μάθησης και πολιτισμού του Δήμου Καλαμαριάς διοργανώνουν μια συναυλία στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών.
40 μουσικοί επί σκηνής θα σας προσφέρουν μια ποικιλία μουσικών ακουσμάτων όπως μέρη των Requiem των Mozart, Verdi και Faure, συνθέσεις των Puccini και άλλων.
Επίσης, στη συναυλία θα γίνει η πρεμιέρα των έργων των Η. Ουζούνη και Ι. Σιούτη, των συνθετών που επιλέχθηκαν στο ανοιχτό κάλεσμα για νέα έργα που διεξήγαγε η Ορχήστρα, γραμμένα ειδικά για αυτό το γεγονός.
Στόχος μας είναι να στηρίξουμε καλλιτεχνικά και συναισθηματικά τις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων, αλλά και όλη την καλλιτεχνική κοινότητα και τους νέους δημιουργούς της χώρας μας, που ακόμα αισθανόμαστε βαρύ το πένθος για αυτό το συμβάν και αυτό αντικατοπτρίζεται και στο καλλιτεχνικό μας έργο.
Γι’ αυτό σας προσκαλούμε την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 20:30 να παρευρεθείτε μαζί μας σε αυτή τη συναυλία που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Ναύαρχος Βότσης», Μ.Αλεξάνδρου & Αν. Θράκης 9.
Info
Είσοδος Ελεύθερη
Διεύθυνση ορχήστρας: Ροδόλφος Πάρτος
Υπεύθυνος Παραγωγής: Ροδόλφος Πάρτος
Επιμέλεια αφίσας: Sarah Bernardy