Η A JEWEL MADE IN GREECE, η πολυεπίπεδη και συνεχώς αναβαθμιζόμενη πλατφόρμα προώθησης και ανάδειξης του σύγχρονου ελληνικού κοσμήματος στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο, πρόκειται να διοργανώσει έκθεση – συνάντηση δημιουργών στη Θεσσαλονίκη που φέρει τον τίτλο «The Year of Colors», αποδίδοντας στις  δημιουργίες έναν πιο ευδιάθετο τόνο, αναδεικνύοντας τα χρώματα πάνω στα κοσμήματα.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Απριλίου 2022, στο ξενοδοχείο, The Met Hotel της Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή εκθετών και θα παραμείνει ανοιχτή την Παρασκευή 1 Απριλίου από τις 14.00 έως τις 22.00, το Σάββατο 2 Απριλίου από τις 10.00 έως 22.00 και την Κυριακή από τις 10.00 έως 18.00. Το κοινό της Θεσσαλονίκης θα μπορεί να επιλέξει κοσμήματα σε ειδικά φιλικές τιμές και οι έμποροι να γνωρίσουν από κοντά τις δημιουργίες των καλλιτεχνών, οι οποίοι έχουν κατασκευάσει εντυπωσιακά κοσμήματα με ιδιαίτερες υφές και υλικά, καθώς και πολύχρωμα σχέδια. Μια συνάντηση γεμάτη χρώμα και λάμψη, με τη συμμετοχή των πιο εμπνευσμένων Ελλήνων καλλιτεχνών. Πολλή σημαντική θα είναι και η παρουσία του εκτιμητή Διαμαντιών και Πολύτιμων Λίθων στην Ελλάδα, κ. Γιώργου Σπυρομήλιου με την ομάδα του, που θα σας μυήσουν στον γοητευτικό κόσμο των διαμαντιών.

Σκοπός της έκθεσης είναι να υποστηρίξει και να αναδείξει τη μοναδικότητα του κάθε καλλιτέχνη αλλά και να συμβάλλει στην προώθηση των δημιουργιών του. Με τη δυνατότητα διάδρασης και αλληλεπίδρασης, οι έμποροι αλλά και το ευρύτερο κοινό της Θεσσαλονίκης που επιθυμεί να θαυμάσει τις δημιουργίες των σχεδιαστών-παραγωγών, θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε αμέτρητα στυλ, τεχνοτροπίες και είδη, τα προϊόντα που ταιριάζουν στην αισθητική τους και να γνωρίσουν τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του κλάδου.

Το ΑJMIG το οποίο είναι πρωτοβουλία και διοργάνωση της Μαίρης Σαμόλη,  ξεκίνησε  το ταξίδι του πριν από μία δεκαετία, με γνώμονα τη διάδοση και αναγνώριση του ελληνικού αποτυπώματος σε επίπεδο αισθητικής και επιχειρηματικότητας στον κλάδο του κοσμήματος σε όλο κόσμο. Ήδη μετρά δεκάδες παρουσιάσεις, συμμετοχές και επιτυχημένες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εκθέσεις ανά την υφήλιο. Σύμβουλός του είναι η Ιστορικός Τέχνης Ίρις Κρητικού. Μετά την επιτυχημένη συνάντησή στο Ζάππειο, η πλατφόρμα συνεχίζει το ταξίδι της με νέο πλέον προορισμό την Θεσσαλονίκη!

Μπορείτε να κάνετε την προ-εγγραφή σας εδώ. https://www.ajewelmadeingreece.gr/el/content/proeggrafi-thes

από έως
Πολιστιστικά Νέα