Η ανάγκη μας να διατηρήσουμε τη φυσική μας ομορφιά και φρεσκάδα σε μια καθημερινότητα πιεστική και απαιτητική είναι μεγάλη. Για τον λόγο αυτόν αναζητούμε τους ανθρώπους εκείνους που θα αφεθούμε στα χέρια τους και θα μας προσφέρουν ένα άρτιο και ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Το Medi Face στο κέντρο της Θεσσαλονίκης είναι η ιδανική πρόταση, καθώς δημιουργήθηκε από μια έμπειρη ομάδα που θαυμάζει τη νεότητα και την ομορφιά και έχει ως στόχο να βελτιώσει στον μέγιστο βαθμό την εικόνα κάθε γυναίκας και άντρα που επισκέπτεται τον χώρο της, αλλά και να διατηρήσει αναλλοίωτες τη φυσική ομορφιά και νεότητα.

Με εξειδικευμένη γνώση, διαρκή εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες θεραπείες, υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ταλέντο, οι συνεργάτες του Medi Face κερδίζουν καθημερινά λαμπερά χαμόγελα από τους ευχαριστημένους επισκέπτες, για τους οποίους ο καθρέφτης γίνεται πλέον ο καλύτερος φίλος.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν

Στο Medi Face θα βρείτε υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου που πραγματοποιούνται με τα καλύτερα υλικά και με μηχανήματα κορυφαίας τεχνολογίας. Σε έναν χώρο που κυριαρχεί το λευκό και η minimal διακόσμηση, θα χαλαρώσετε πριν ακόμα ξεκινήσετε κάποια από τις θεραπείες τους.

Συγκεκριμένα απολαμβάνετε:

  • Θεραπείες Προσώπου (καθαρισμός, αποτοξίνωση/αναζωογόνηση, αντιγήρανση, πανάδες/δυσχρωμίες, ακμή, ενυδάτωση, σύσφιξη)
  • Θεραπείες Σώματος (τοπικό πάχος, σύσφιξη, αποτοξίνωση, κυτταρίτιδα, ραγάδες, κρυολιπόλυση)
  • Υπηρεσίες Αποτρίχωσης με diode alex laser σε σώμα και πρόσωπο
  • Υπηρεσίες Ιατρικής Αισθητικής σε συνεργασία με πλαστικό χειρούργο
  • Υπηρεσίες Spa & Wellness

Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, είτε είναι η απλή χαλάρωση μετά από μια δύσκολη ημέρα, η προετοιμασία σας για ένα μεγάλο γεγονός όπου πρέπει να λάμπετε ή η αντιμετώπιση σοβαρότερων καταστάσεων του δέρματος όπως η ακμή, οι πανάδες, οι ρυτίδες ή η κυτταρίτιδα, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους ειδικούς του Medi Face. Αυτοί θα ασχοληθούν με τον καθένα σας ξεχωριστά και θα σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις για την εκάστοτε ανάγκη σας. Οι τιμές είναι πολύ φιλικές και πάντοτε υπάρχουν στη διάθεσή σας προσφορές και πακέτα προσφορών, όπως μπορείτε να δείτε και στην ιστοσελίδα τους.

Προτεραιότητα η υγεία σας

Η λειτουργία του Medi Face προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Για τον λόγο αυτόν σάς καλωσορίζουν σε μια νέα εποχή, κρατώντας τις αποστάσεις με όλα τα μέτρα, για να είμαστε όλοι υγιείς. Το προσωπικό τους φοράει μάσκες, γάντια και οι χώροι αποστειρώνονται διαρκώς. Επιπλέον, έχουν διευρύνει το ωράριο, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται όλα τα μέλη στις ώρες που τους βολεύουν.

Τα ραντεβού των μελών τους είναι προκαθορισμένα και παρακαλείστε όλοι να τα τηρείται ευλαβικά, ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση αλλά και συνωστισμός. Σε περίπτωση ακύρωσης του ραντεβού σας παρακαλείστε να ενημερώνετε τουλάχιστον μία ημέρα πριν.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Μητροπόλεως 46-48

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00
Σάββατο 11:00-15:00
Κυριακή Κλειστά

Τ: 2316070027

Facebook
Site

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή