Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Χρήση και Αξιοποίηση Συγχρηματοδοτούμενου Προγράμματος στην Ίδρυση & Ανάπτυξη Επιχείρησης», που διεξάχθηκε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 στις 18:00, στην Αίθουσα Νερού του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Επιτροπή Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Φορολογιστική και Συμβουλευτική Εταιρία ATLAS Consulting.

Παρουσιάστηκαν όλα τα ενεργά και αναμενόμενα επιδοτούμενα προγράμματα, τα οποία που μπορούν να αξιοποιηθούν από ιδιώτες, υπό ίδρυση και υφιστάμενες επιχειρήσεις, σχετικά με την ίδρυση και την ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας τους. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί η ενεργός συμμετοχή και ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επέδειξαν οι συμμετέχοντες, για την δυνατότητα ένταξής τους στα επιδοτούμενα προγράμματα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, την εταιρία ATLAS Consulting για την εξαιρετική παρουσίαση, τον χορηγό της εκδήλωσης μας PORTOKALIDIS TOURS  και τον χορηγό επικοινωνίας biscotto.gr.