Με ένα project – έκπληξη τα Χάλκινα Ηχοχρώματα γιορτάζουν τα 15 τους χρόνια στη μουσική σκηνή και μας ξανασυστήνονται: “Χάλκινα Ηχοχρώματα: Balkan Session”. Μαζί τους ο φίλος τους και εξαιρετικός συνεργάτης Βασίλης Αθανασίου. Πρώτη στάση του Balkan Session η Θεσσαλονίκη και το αγαπημένο μας Block 33, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τραγούδια που θα μας ταξιδέψουν στα Βαλκάνια, όπως του Goran Bregovic, αλλά και άλλα λιγότερα δημοφιλή που ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε. Φυσικά δε θα λείψουν μακεδονικές μελωδίες από τις ιδιαίτερες πατρίδες των μελών της μπάντας (Φλώρινα, Βαρικό, Αριδαία).
Τα Χάλκινα Ηχοχρώματα ξεκίνησαν την καλλιτεχνική τους πορεία το 2007 στο Βαρικό της Φλώρινας, από μια παρέα αγοριών που τραγουδούσαν και έπαιζαν τις τοπικές τους μελωδίες για την παρέα. Το μεράκι και η αγάπη τους όμως για τη μουσική πολύ γρήγορα τους έκαναν περιζήτητους στην ευρύτερη περιοχή της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας. Σήμερα, η μπάντα δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες τους εξωτερικού.
“Όταν ξεκινήσαμε με τα παιδιά να παίζουμε δεν είχαμε ιδέα πως μπορεί να φτάναμε μια μέρα να κάνουμε live σε μουσικές σκηνές, σε φεστιβάλ, σε άλλες πόλεις και χώρες. Για εμάς η μουσική ήταν βίωμα. Με τα τραγούδια αυτά μεγαλώσαμε, αυτά γνωρίζαμε και είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που εισπράττουμε από τον κόσμο” μας λέει ο Γιάννης Πέγιου.
“ Παρουσιάζουμε το Balkan Session, μια περίοδο καινούργια για εμάς όπου συστήνουμε στο κοινό μας βαλκανικά τραγούδια που δεν έχουν ακουστεί ξανά στη χώρα μας μα και τραγούδια γνωστά που θέλουμε να παρουσιάσουμε μέσα από τη δική μας οπτική γωνία.
Πάντοτε είχαμε και οι πέντε μας διάθεση για περαιτέρω μουσικές αναζητήσεις, πόσο μάλλον για τις βαλκανικές μελωδίες που είναι τόσο κοντά στα δικά μας ακούσματα”. Συνεχίζει ο Σίμος Ντίνης και εμείς δεν έχουμε παρά να ανυπομονούμε για το live τους στο Block 33.
Τα μέλη της μπάντας:
Τρομπέτα: Γιάννης Πέγιου
Κλαρίνο/ Σαξόφωνο/ Γκάιντα/ Καβάλι: Σάββας Ιωάννου
Τρομπέτα/ Τρομπόνι/ Φωνή: Σίμος Ντίνης
Ακορντεόν/ Keys: Σταύρος Μήσιος
Κρουστά/ Drumset: Μάνος Καρκαρέτσης
Guest/ Σαξόφωνο: Βασίλης Αθανασίου
info
Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου
Block33, 26ης Οκτωβριου 33
Έναρξη 21:00
Είσοδος: 12€
Προπώληση μέσω του viva.gr και του δικτύου των καταστημάτων του (καταστήματα Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, καταστήματα Metro, My Market)
Ο χώρος λειτουργεί ως #covidfree
Οι θεατές πρέπει να επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους στο χώρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο).
Για τις ηλικίες 12-17, κατά την είσοδο μπορούν να προσκομίζουν και rapid test (48 ωρών) ή PCR test / μοριακό (72 ωρών) καθώς και τα αντίστοιχα έγραφα ταυτοπροσωπίας.
Οργάνωση Παραγωγής:
TMR Entertainment Group
Ζωντανή Μουσική