ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ 43ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης

Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που διοργανώνει η ΣΤ τάξη του 43ου Δημοτικού Θεσσαλονίκης, στις 8 Δεκεμβρίου στις 11:00 πμ, με θέμα «Μαζί για τον Πλανήτη», είναι μία πρωτοβουλία με ευαισθησία για το περιβάλλον, στο πνεύμα της εποχής.

Ο κύριος σκοπός είναι η ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων που θα έρθουν εκείνη την μέρα, μέσα από πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Με κέφι και θετική διάθεση, θα γίνει ενημέρωση για τους απλούς τρόπους που μπορούμε ΟΛΟΙ να βοηθήσουμε τον πλανήτη μας να σωθεί και να τους δείξουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Ξεχωρίζει η νέα δράση «Upcycle” με συμβολικό χαρακτήρα για το περιβάλλον, όπου αγαπημένα αντικείμενα, όπως βιβλία, παιχνίδια, ρούχα, ποδήλατα και άλλα πολλά,αλλάζουν χέρια και μεγαλώνουν το κύκλο ζωής τους.

Παράλληλα, θα υλοποιηθεί Έκθεση Φωτογραφίας και Ζωγραφικής με θέμα το περιβάλλον από τους μαθητές της ΣΤ, ενώ το πλούσιο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:Εργαστήρι Ζωγραφικής με οικολογικό μήνυμα, Καραόκε, Κινηματογράφο, Face painting, Μοναδικές προτάσεις δώρων, Λαχειοφόρο με περισσότερα από 300 δώρα, πλούσιο Μπουφέ με πολύ μουσική και χορό από το Ωδείο «Music workshop» με Live Jazz Christmas songs και GuestDJ’s.

Ο πλανήτης ΓΗ, μας έχει όλους ανάγκη, είναι το σπίτι μας και αξίζει να προσπαθήσουμε για αυτόν.