Οι καλοφαγάδες βρήκαν το στέκι τους στο Πανόραμα. Το Mantarini Roastery & More  βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το 1999. Πρόσφατα ανακαινίστηκε και τώρα μας καλεί να ζήσουμε μια ξεχωριστή εμπειρία που συνδυάζει παραδοσιακές γεύσεις και νέες γαστρονομικές ιδέες.

Ο εσωτερικός χώρος του μαγαζιού σε μαγεύει

Στο Mantarini η ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι ιδιαίτερα ανάλαφρη και σας επιτρέπει να απολαύσετε με τους αγαπημένους σας αξεπέραστε γεύσεις.

Εδώ θα βρείτε έναν πανέμορφο χώρο, διακοσμημένο με πολλή προσοχή στη λεπτομέρεια, ενώ οι γλάστρες και τα φυτά που στολίζουν το μαγαζί σας προδιαθέτουν για την αγνότητα των προϊόντων που θα δοκιμάσετε.

Το κατάστημα διαθέτει και τραπεζάκια έξω και σας δίνει όσους λόγους χρειάζεστε για να το κάνετε και καλοκαιρινό σας στέκι.

Γαστρονομική άποψη και αξεπέραστη νοστιμιά

Τα πιάτα στο Mantarini Roastery & More προβλέπεται πως θα σας συναρπάσουν.  Συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική και την άριστη ποιότητα, καταφέρνει και ξεφεύγει από τα πλαίσια ενός τυπικού σουβλατζίδικου και μας  καλεί να περιπλανηθούμε μαζί στα γευστικά του μονοπάτια.

Η ποιότητα των προϊόντων είναι εγγυημένη κι οι ψήστες ξέρουν πολύ καλά την τέχνη τους. Κι αυτό θα καταλάβετε μόλις δοκιμάσετε το πιάτο που προτιμάτε μέσα από ποικιλίες κρεάτων, σουβλάκια, μπριζόλες και γύρο, αλλά και καθημερινό μαγειρευτό φαγητό. Μία στάση στο Mantarini θα απογειώσει την ημέρα σας.

Το κατάστημα διαθέτει και υπηρεσία delivery για να απολαύσετε τα μοναδικά του πιάτα και στο δικό σας χώρο.

Νοστιμιά, ποσότητα και ποιότητα. Το Mantarini έχει αλλάξει φιλοσοφία. Κι αυτό μας αρέσει πολύ. Μοναδική ατμόσφαιρα, πανέμορφα πιάτα και αξεπέραστες γεύσεις. Φαίνεται πως οι καλοφαγάδες βρήκαν ένα νέο στέκι στο Πανόραμα.

Περιοχή:
Ανατολικά

Διεύθυνση:
Kομνηνών 14, Πανόραμα