Η ομάδα CASUALI παρουσιάζει την παράσταση «Mall» της Στέλλας Παπαδημητρίου, σε σκηνοθεσία Στεφανίας Παπαμιχαήλ στο Θέατρο Αυλαία 7-8, 14-15, 21-22 Δεκεμβρίου 2015 στις 21:00.

Ένας πόλεμος μόλις τελείωσε. Οι νικητές βρίσκονται προστατευμένοι μέσα σε τεράστια εμπορικά κέντρα. Ο μηχανισμός κινείται με σχέδιο και ασφάλεια. Οχτώ πρόσωπα προσπαθούν να επιβιώσουν χαμογελώντας μέσα σε ένα πλαίσιο εξουσίας όπου τίποτα δεν αμφισβητείται. Ώσπου κάποια στιγμή ένα ερωτηματικό εισβάλλει στο mall και οι ισορροπίες διαταράσσονται. Ποιος είναι αυτός που σπέρνει την αμφιβολία; Ποιος υπενθυμίζει την ύπαρξη των «έξω»; Ποιος είναι αυτός, τελικά, που πρέπει να αποκλειστεί; Μια αλληγορία της σύγχρονης εποχής για τον καταναλωτισμό, τον αποκλεισμό και την αυταπάτη της ασφάλειας.

Η ομάδα CASUALI ξεκίνησε τη δράση της το 2012. Αυτή είναι η τρίτη παραγωγή και γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία «Push your art company». Στην καινούργια δουλειά οι CASUALI αναλαμβάνουν να ανεβάσουν το έργο MALL της Στέλλας Παπαδημητρίου. Πρόκειται για ένα νέο κείμενο, που γράφτηκε σήμερα και αναφέρεται στο σήμερα.

Ταυτότητα της παράστασης
Σκηνοθεσία: Παπαμιχαήλ Στεφανία
Κείμενο: Παπαδημητρίου Στέλλα
Σκηνικά- κοστούμια: Μοσχοπούλου Ελίζα
Μουσική: Μπουρνάς Άγγελος
Σχεδιασμός φώτων: Αλουτζανίδου Δήμητρα
Επιμέλεια βίντεο: Καραδουλαμά Παρασκευή
Σχεδιασμός αφίσας- φωτογραφίες: Χρηστινίδης Γιώργος

Παίζουν: Βουρλιώτης Κώστας, Ευσταθίου Αθηνά, Ηλιάδης Χάρης, Κασιούμη Αλεξάνδρα, Μαυροφρύδου Κατερίνα, Ντασιώτη Δήμητρα, Συναπίδου Κατερίνα, Τάντου Μαριάννα.
Ακούγεται η φωνή της Νατάσσας Δαλιάκα.

Ευχαριστούμε την Έλενα Τζαναβάλου για τη βοήθειά της στην κινησιολογική επιμέλεια.

Info
Χώρος: Θέατρο Αυλαία
Διάρκεια παραστάσεων: 7, 8, 14, 15, 21, 22 Δεκεμβρίου 2015
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη στις 21.00
Κρατήσεις Θέσεων και Πληροφορίες: 2310 237700
Εισητήρια: 12 ευρώ (γενική), 8 ευρώ (φοιτητικό-ανέργων)