Όταν μέσα στη μέρα μας ο χρόνος που θέλουμε και πρέπει να αφιερώσουμε στον εαυτό μας είναι ελάχιστος, ψάχνουμε τους χώρους εκείνους που θα καλύψουν όλες μας τις ανάγκες και θα μας περιποιηθούν από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Το Magnum Opus Salon στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης είναι ένας τέτοιος χώρος, με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του να σας εγγυάται ότι θα συνδυάσετε απόλαυση και αποτέλεσμα.

Εξειδικευμένες υπηρεσίες κομμωτικής και αισθητικής

Αρχικά, ο πολύ όμορφα διακοσμημένος χώρος σε minimal ύφος δημιουργεί μία ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα, που θα σας ηρεμήσει και θα σας χαλαρώσει πριν απολαύσετε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους. Το φιλικό προσωπικό, που σας καλωσορίζει πάντα με χαμόγελο, είναι στη διάθεσή σας να ακούσει τις ανάγκες σας, αλλά και να σας προτείνει όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας πάνω σε αυτό που θα επιλέξετε να κάνετε.

Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και δοκιμασμένα προϊόντα από δημοφιλή brands, στο Magnum Opus Salon θα βρείτε μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών κομμωτικής (θεραπείες κερατίνης και μπότοξ), υπηρεσίες αισθητικής, όπως μακιγιάζ και ημιμόνιμο μακιγιάζ | tattoo (χείλια, φρύδια, γραμμή eyeliner), υπηρεσίες αποτρίχωσης, περιποίησης άκρων (μανικιούρ- πεντικιούρ) σε συνεργασία με ποδολόγο, καθώς και υπηρεσίες περιποίησης των βλεφαρίδων.

Μάλιστα, μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα που χρησιμοποιούν, για επαγγελματικά αποτελέσματα και στο σπίτι!

Προσιτές τιμές και δελεαστικές προσφορές

Οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές και για να μην στερηθεί κανείς τις υπηρεσίες τους, προσφέρουν σε όλη τη διάρκεια του χρόνου πολλές και δελεαστικές προσφορές, για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα τους στο Facebook.

Όλοι αξίζει να κάνουμε ένα δώρο στον εαυτό μας. Και η περιποίησή του είναι από τα πιο σημαντικά και πολύτιμα. Και στο Magnum Opus Salon γνωρίζουν πως να κάνουν τους πελάτες τους ευχαριστημένους.

Μέτρα προστασίας από τον Covid19

Η λειτουργία του Magnum Opus Salon προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι, λοιπόν, όπως βέβαια ίσχυε και πάντα στον χώρο τους, η προσέλευσή σας θα γίνεται μόνο με ραντεβού, οι χώροι καθώς και τα εργαλεία απολυμαίνονται διαρκώς, υπάρχουν αντισηπτικά προς χρήση όλων και το προσωπικό φοράει υποχρεωτικά γάντια και μάσκες.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Γρηγορίου Λαμπράκη 25, Εύοσμος

Ώρες λειτουργίας
Τρίτη-Παρασκευή 09:00-21:00
Σάββατο 09:00-15:00

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή  • Δεν υπάρχει περιορισμός ατόμων (στην ίδια παρέα) που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις ανάλογες παροχές. Ισχύει η επίδειξη μίας κάρτας.

    *Τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 6951640995