Γνωρίζουν τα μυστικά της επιτυχίας και τα εφαρμόζουν από την πρώτη μέρα λειτουργίας τους. Στο Magnolia Beauty βασίζονται στη σωστή εξυπηρέτηση, δίνουν προσοχή στις λεπτομέρειες, προσφέρουν μοναδικές υπηρεσίες και χρησιμοποιούν εξαιρετικά προϊόντα για ασφαλή και υγιή αποτελέσματα. Και γι’ αυτό έχουν το δικό τους σταθερό πελατολόγιο, το οποίο με τον καιρό μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Υπηρεσίες που προσφέρουν χαμόγελα

Στον χώρο τους προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, για γυναίκες και άνδρες που αναζητούν παροχές και προϊόντα μη επεμβατικής αισθητικής, με το έμπειρο προσωπικό να δίνει βάση στις λεπτομέρειες που οδηγούν στην επιτυχία. Θα βρείτε, λοιπόν, τις εξής υπηρεσίες:

  • Αισθητική προσώπου
  • Θεραπείες σώματος
  • Μακιγιάζ
  • Αποτριχώσεις
  • Ημιμόνιμο μακιγιάζ
  • Περιποίηση άκρων
  • Φρύδια-βλεφαρίδες

Τόσο στο φυσικό τους κατάστημα όσο και στο καλά ενημερωμένο eshop τους θα βρείτε προς πώληση κορυφαία προϊόντα για πρόσωπο, σώμα και άκρα από δημοφιλείς εταιρίες και στις καλύτερες τιμές. Με αυτόν τον τρόπο θα φροντίζουμε τον εαυτό μας και στον προσωπικό μας χώρο.

Μη ξεχάσετε να τους ακολουθήσετε στη σελίδα τους στο Facebook, για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές σε υπηρεσίες και προϊόντα που ανακοινώνουν σε όλη τη διάρκεια του έτους και οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις ήδη προσιτές τιμές τους.

Περιποιηθείτε με ασφάλεια

Μάσκες, γάντια, αποστειρωμένα εργαλεία, απολύμανση χώρου, αναλώσιμα μιας χρήσης, ιδιωτικότητα και συνέπεια στα ραντεβού είναι για αυτούς δεδομένα, αφού και πριν τον Covid-19 έτσι δούλευαν. Τώρα, όμως, προσθέτουν κάποια μέτρα για μέγιστη ασφάλεια και ζητούν την συνεργασία και κατανόηση σας. Έτσι, λοιπόν, εισέρχεστε στο ινστιτούτο φορώντας τη δική σας μάσκα, φοράτε υποχρεωτικά ποδονάρια τα οποία προμηθεύεστε
κατά την είσοδο σας στον χώρο και τέλος να είστε εξαιρετικά συνεπής στο ραντεβού σας για να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση και ταλαιπωρία.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Μητροπόλεως 115

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-19:00