Την Κυριακή 12/12 στις 12:00 μ.μ, το Κτήμα Φλόριαν φοράει τα γιορτινά του και σε συνεργασία με την γαστρονομική ομάδα του Nomade & Sauvage σας περιμένουμε για μία Νομαδική Οινομαγειρική Εμπειρία αντίκρυ στις φλόγες. Υποδεχόμαστε την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων  με ένα γεύμα μαγειρεμένο στην φωτιά και αρωματισμένο στον καπνό των ξύλων

Ο Ιορδάνης Τσενεκλίδης και η Γιώτα Πολυχρονίδου ακολουθώντας την εναλλαγή των εποχών στις εικόνες και στα υλικά, στήνουν την υπαίθρια κουζίνα και το τραπέζι τους στο Κτήμα Φλόριαν.

Οι δύο μάγειρες εδώ και καιρό βρίσκονται σε έναν διαρκή διάλογο για την ελληνική κουζίνα και η Γιώτα θέλει να μιλήσει ως Ηπειρώτισσα  μαγείρισσα και παιδί μεταναστών. Μαζί θα δημιουργήσουν έναν διάλογο ανάμεσα στους δύο γαστρονομικούς πολιτισμούς, δημιουργώντας γεύσεις με αισθητική και σεβασμό απέναντι στα υλικά αλλά και στη γαστρονομική κληρονομιά.


Κρατήσεις εδώ


Περιλαμβάνει

Μενού Comfort 6 Πιάτων & Premium Wine Pairing: 5 Ετικετών (150ml):

– Κουκουνάρι 2018
– Sauvignon Blanc Fume 2019
– Syrah Barrique 2014
– Syrah Barrique 2015
– Casanova Barrique 2012 (75 ml)

Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία των συμμετεχόντων.

Για την είσοδο στην εσωτερική σάλα θα πρέπει να επιδεικνύεται πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού. Στον εξωτερικό χώρο (μπαλκόνι σκεπαστό με μανιτάρια) θα εισέρχονται όσοι επιδεικνύουν πιστοποιητικό αρνητικού τεστ (rapid) 48ωρών ή PCR 72 ωρών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Τηλ. Επικοινωνίας: 23920 64978 / 6908372316
Email: [email protected]

Τιμή: 70€/άτομο