Το Maestro ξεκίνησε από την Παρασκευή, να προβάλλεται παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας του Netflix, έχοντας την ονομασία «Maestro in Blue».

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βραβεύτηκε και στην Αμερική, αφού τόσο η σκηνοθεσία όσο και οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών έχουν αφήσει εποχή.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς ήδη έχουν ξεκινήσει τις πρόβες για τον δεύτερο κύκλο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν σε λίγες εβδομάδες.

Η Χάρις Αλεξίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα με την τηλεοπτική της οικογένεια, δίνοντας το έναυσμα για την παγκόσμια μετάδοση.

Δείτε την ανάρτηση

«Ο Maestro ξεκινάει σήμερα το ταξίδι του σε όλο τον κόσμο. Καλή του τύχη!» γράφει στην ανάρτησή της.

Το γράμμα του Παπακαλιάτη στη Μαρία Καβογιάννη 

«Γράμμα στη Μαρία. Αγαπημένη μου Μαρία, σου γράφω από το αεροπλάνο στην Αμερική όπου ήρθα για κάποιες συναντήσεις που γίνονται σε ΝΥ και ΛΑ για το Maestro. Έβλεπα το βιντεάκι που είχαμε κάνει εκείνη τη μέρα στους Παξούς και σκεφτόμουν πως ό,τι ευχήθηκες για αυτήν την σειρά, τελικά συνέβη. Μπορεί εμείς να κάναμε πλάκα αλλά εντέλει, το Maestro ανοίγει σήμερα σε όλον τον κόσμο. Μαράκι, από σήμερα θα μπορούν σε όλες τις χώρες και σε όλες τις γλώσσες να το παρακολουθήσουν θεατές που δεν έχουν δει ποτέ Ελληνική σειρά και που τώρα θα έχουν την ευκαιρία. Μαρία; Η σειρά μας από σήμερα παίζει σε Αμερική, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Ευρώπη, Ασία, Αφρική με τον τίτλο «Maestro in Blue». Στα γράφω τώρα όλα αυτά για να μην τα ξεχάσω, γιατί με τόσο τρέξιμο και δουλειά δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω και εγώ ακόμα όλο αυτό που γίνεται. Και Μαράκι μου κάτι τελευταίο. Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’ αυτό που είσαι, (το γούρι μου)… Κι εσένα και όλους τους ηθοποιούς και τους συντελεστές και την παραγωγή και το Mega στην Ελλάδα γιατί όλοι μας συμβάλαμε ώστε η σειρά να είναι αυτή που είναι. Μαράκι μου επιστρέφω σε λίγες μέρες και αν έχεις πάει στο χωριό γύρνα γιατί έχουμε πρόβες, ξεκινάμε γύρισμα και σε λίγο καιρό πάμε πάλι στο νησί! Γίνεται χαμός από ετοιμασίες στην Αθήνα. Υ.Γ. Σου έστειλα τα πρώτα 4 επεισόδια. Τα διάβασες; Πρόσεχε μη τα χάσεις πουθενά και διαρρεύσει τίποτα. Α και Μαράκι; Netflix από σήμερα worldwide (αν σε ρωτήσει κανείς από εξωτερικό). Σ’ αγαπώ» ήταν το γράμμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη Μαρία Καβογιάννη.

Εκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Παπακαλιάτη,  ξεκίνησε να προβάλλεται στο Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Οι συντελεστές

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης