Ο Λυκίσκος έχει μετατραπεί σε σημείο συνάντησης των απανταχού μπιρόφιλων και συγκεντρώνει κόσμο από κάθε γωνιά της πόλης. Διαθέτει φιλική ατμόσφαιρα κι εκτός από σύγχρονη αισθητική, ξύλινους πάγκους και stands που γεμίζουν σε καθημερινή βάση, το δημοφιλές beer bar στα δυτικά της πόλης, δια­θέτει και μια πλούσια μπιροθήκη με ετικέτες απ’ όλο τον κόσμο, ικανές να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς του είδους.

Η αγάπη του για την craft μπίρα και τις ελληνικές μικροζυθοποιίες είναι εμφανής – καταλαμβάνουν πάνω από τη μισή λίστα του καταλόγου, ενώ την ίδια λογική ακολουθούν και οι επιλογές σε βαρέλι. Ξεκίνησε σαν συνοικιακή μπιραρία και εξ’ αρχής στράφηκε στον κόσμο του ζύθου, κερδίζοντας όλο και περισσότερους θαμώνες καθιστώντας το ως ένα από τα πιο γνωστά meeting points της πόλης.

Μπορείς, επίσης, να βρεις μια μεγάλη ποικιλία από μπουκάλια και κουτάκια για δοκιμή στο χώρο ή για να πάρεις στο σπίτι σου. Εκτός από τις ξεχωριστές ετικέτες μπίρας όμως, εδώ θα δοκιμάσεις και λαχταριστούς μεζέδες που συνδυάζονται αρμονικά με την παγωμένη μπίρα που βρίσκεται στο τραπέζι σου. Στα ατού του μαγαζιού το εκπαιδευμένο προσωπικό που είναι πρόθυμο να λύσει κάθε απορία σου.

Θα πετύχεις τακτικά και live, που συνήθως κινούνται στον άξονα του funk και του ελληνικού και ξένου rock, στρεφόμενα καμιά φορά και στην παραδοσιακή μουσική.

Διεύθυνση: Συνταγμ. Δαβάκη 65

Περιοχή: Σταυρούπολη

Τ: 231 124 1863

Facebook | Instagram