Η Urban Soul Project διεκδικεί το βραβείο Best of Year Award του κορυφαίου αμερικανικού περιοδικού Interior Design για το σχεδιασμό του bar restaurant Looney Bean στη Θεσσαλονίκη, στην κατηγορία Bar/Lounge, ανάμεσα σε 6 finalists παγκοσμίως.  Η ανακοίνωση του νικητή θα πραγματοποιηθεί στην απονομή των βραβείων την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου στην Νέα Υόρκη. 

Το Looney Bean, ιδιοκτησίας Ομίλου Φάις, αποτελεί ένα πραγματικά πρωτότυπο, όσον αφορά στο design, bar/café/restaurant που λειτουργεί στον 2ο όροφο (food court) του εκπτωτικού κέντρου One Salonica Outlet Mall, στη δυτική είσοδο της Πόλης. Το κατάστημα, που μετρά μόλις 4 μήνες λειτουργίας, έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα των κατοίκων της Θεσσαλονίκης τόσο για τις εκρηκτικές γεύσεις όσο και για το αισθητικά ιδιαίτερο concept & διάκοσμο, αποτελώντας μία κατά γενική ομολογία εντυπωσιακά ανέλπιστη εμπειρία διασκέδασης!]

Τα BoY Awards επιβραβεύουν τους κορυφαίους του interior design

Τα  BoY Awards του περιοδικού Interior Design δίνονται κάθε χρόνο, εδώ και 12 χρόνια, σε designers και  αρχιτέκτονες για αρχιτεκτονικά έργα και προϊόντα που ξεχώρισαν για τη δημιουργικότητα και την καινοτομία τους. Το περιοδικό Interior Design κυκλοφορεί από το 1932. Στους περυσινούς φιναλίστ συγκαταλέγονται η Patricia Urquiola, η Bjarke Ingels Group, το Rockwell Group, τα γραφεία των Steven Holl, Kengo Kuma και οι Neri & Hu. 

Η διάκριση αυτή έρχεται να προστεθεί σε άλλα δύο βραβεία που κέρδισε φέτος η Urban Soul Project για το Colors Urban Hotel, και συγκεκριμένα το German Design Award και το A’ Design Award. 

Δείτε Το έργο