Το Little Big House μας συστήθηκε ως hostel το 2011, μια ιδιότητα που συνεχίζει να έχει αλλά σταδιακά εξελίχθηκε σ’ έναν χώρο συνάντησης για καφέ, πρωινό, χαλαρό ποτό, διάβασμα, συζητήσεις με φίλους. Κι όλα αυτά στην αγαπημένη γειτονιά της Θεσσαλονίκης, την Άνω Πόλη.

Ένας φιλόξενος χώρος, όπου θα συναντήσετε ανθρώπους από διαφορετικές χώρες αλλά και πιστούς θαμώνες. To cafe αποτελείται από τρεις χώρους: το εσωτερικό, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε με ethnic, world music, latin, bossa nova ακούσματα και στον εξωτερικό που χωρίζεται στην αυλή και στην ταράτσα.

 

To δημοφιλές πρωινό και μια υπέροχη ταράτσα

Οι ιδιοκτήτες θέλησαν να δημιουργήσουν ένα πολύχρωμο σπιτικό, όπου θα δίνεται η δυνατότητα στον καθένα να ταξιδέψει νοητά σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ απολαμβάνει το πρωινό του, το αγαπημένο του ρόφημα, ένα γευστικό σνακ, ή το ποτό του, χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστεί την πόλη, απλά να ανέβει στην υπέροχα διαμορφωμένη ταράτσα, η οποία να τονίσουμε ότι λειτουργεί όλον τον χρόνο.

Καθημερινά μπορείτε να απολαύσετε μπουφέ πρωινού με 5 ευρώ/άτομο, από τις 08:30 έως τις 11:00. Επίσης μετά τις 11:00 και σε όλη τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να απολαύσετε προτάσεις πρωινού και brunch από τον κατάλογο που έχουν δημιουργήσει οι υπεύθυνοι του Little Big House. Μια από τις γευστικές προκλήσεις που αρέσει σε πολύ κόσμο είναι το «Καλάθι της Βίκης» με αλμυρές προτάσεις και το «Καλάθι του Χάρη» με γλυκές προτάσεις. Εσείς αποφασίζετε. Εκτός από τις γεύσεις σας περιμένουν 16 επιλογές για ζεστή και κρύα σοκολάτα, σπιτική λεμονάδα και παραδοσιακή βυσσινάδα, πολλές μπύρες από ελληνικές μικροζυθοποιίες και δροσερά cocktails. Αξέχαστες θα σας μείνουν οι όμορφες βραδιές και άλλες ωραίες ιδέες για συνάντηση με φίλους, που αναρτώνται στη σελίδα του Little Big House στο facebook. Είναι ένας χώρος με θετική αύρα που το επιβεβαιώνει όλες τις ώρες της ημέρας.

Ανοιχτά
08:00 – 23:00
Πρωινό με μπουφέ: 08:30 – 11:00 (περιλαμβάνει και καφέ ή τσάι)

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ανδοκίδου 24