Με μια ξεχωριστή εκδήλωση – γιορτή για την πόλη του Λαγκαδά ολοκληρώνει το πρόγραμμα των θερινών του εκδηλώσεων ο Δήμος Λαγκαδά το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Μιχάλης Κουινέλης και οι Stavento παρέα με την Ιόλη Πενταρά υπόσχονται να ξεσηκώσουν με τους ρυθμούς και τις μελωδίες τους την κεντρική πλατεία του Λαγκαδά σε μια συναυλία ανοιχτή για όλο τον κόσμο.

Η μοναδική σχέση που έχουν οι Stavento με το κοινό πρόκειται να επιβεβαιωθεί για μια ακόμα φορά στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο του Λαγκαδά προσφέροντας νεανική ζωντάνια με τις μουσικές επιτυχίες του group.

Η βραδιά διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών του Δήμου Λαγκαδά, που πραγματοποιεί «Λευκή Νύχτα» με τα εμπορικά καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα, ενώ οι κεντρικοί δρόμοι του Λαγκαδά θα διατεθούν αποκλειστικά για τους πεζούς.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από τις 06.00 το απόγευμα με δράσεις για τα παιδιά, με τη συμμετοχή ανιματέρ, ζογκλέρ και πρωτότυπα παιχνίδια για τους μικρούς φίλους.

Info:

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Συναυλία Stavento ανοιχτή για το κοινό, μαζί τους η Ιόλη Πενταρά

Κεντρική πλατεία Λαγκαδά

21.00

Παράλληλες εκδηλώσεις:

– Λευκή Νύχτα στον Δήμο Λαγκαδά (λειτουργία καταστημάτων έως τα μεσάνυχτα)

– 18.00 Έναρξη παιδικού προγράμματος