Πρώην ιδιοκτήτης δισκοπωλείου, dj και παραγωγός από την Αθήνα, ο Lex θεωρείται μια από τις βασικές φιγούρες της underground τοπικής club σκηνής.
Ο πολύπλευρος ήχος του συνδυάζει στοιχεία από disco, house και techno συχνά με μια βαθιά, soulful και οργανική αίσθηση. Για αποδείξεις, ρίξτε μια ματιά στο πρόσφατο άλμπουμ του στη Leng Records καθώς και στα παρθενικά του 12’s στις Delusions of Grandeur, B2 Recordings και Samosa Records.
Είναι επίσης τακτικός στο six d.o.g.s και στο Dybbuk, δύο από τους πρωτοποριακούς χώρους της Αθήνας και έχει επίσης εμφανίσεις σε σημαντικούς χώρους σε όλο τον κόσμο όπως το Wanderlust στο Παρίσι, το Sisyphos and Chalet στο Βερολίνο, το Output στη Νέα Υόρκη, το Club NL στο Άμστερνταμ, το The Magic Roundabout στο Λονδίνο, Rioma στην Πόλη του Μεξικού, Culture Box στην Κοπεγχάγη, Zig Zag στο Κάιρο, για να αναφέρουμε μερικά.
Ο Τίκης βρίσκεται πίσω από τα decks και μέσα στα studios πάνω από 20 χρόνια, αποτελώντας πλέον μία από τις εξέχουσες μορφές της ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής.
Στο βιογραφικό του έχει πάνω από 100 κυκλοφορίες με το γκρούπ 9west αλλά και σόλο κυκλοφορίες σε δίσκους, cd’s και digital. Ο ήχος του τράβηξε τα βλέμματα μεγάλων δισκογραφικών εταιριών όπως Dessous, Liebe*Detail, Nite Groove αλλά και το θρυλικό label King Street.
Έχει παρουσιάσει την μουσική του σε διάφορα μέρη στον κόσμο, από το Μέγαρο μουσικής του Πόρτο μέχρι τις ζούγκλες του Μεξικού και από τα πλωτά clubs του Παρισιού μέχρι την παγωμένη Μόσχα.
info
Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023 από τις 21:00
Εγνατίας 45, 231 405 2547