Στον πολύ γνωστό πεζόδρομο μπροστά στο Κέντρο Ιστορίας, στην Πλατεία Ιπποδρομίου, θα βρείτε ένα μικρό και φιλικό στέκι, το Larry’s. Ανοίγει από πολύ νωρίς το πρωί για να σερβίρει καφέ σε οικονομική τιμή αλλά με ποιότητα στην παρασκευή του σε όσους πηγαίνουν στη δουλειά τους (μπορείτε να πάρετε και take away) αλλά και αργότερα σε όσους θα κάνουν ένα coffee-break. Ο ιδιοκτήτης του, άλλωστε, έχει μεγάλη εμπειρία από τον χώρο της εστίασης και έχει φροντίσει για όλες τις λεπτομέρειες. Μικρά brioche, τοστ και σάντουιτς συνοδεύουν τον καφέ σας και κόβουν την πείνα στη διάρκεια της ημέρας.

Το Larry’s, βέβαια, δεν είναι ένα σημείο απλά για καφέ, είναι ένα στέκι για όλες τις ώρες. Εκτός από τον προσεγμένο καφέ, οι μπύρες, το κρασί και τα cocktails έρχονται στο τραπέζι της παρέας στο τέλος της ημέρας και συνοδεύουν χαλαρωτικές συζητήσεις σ’ έναν πεζόδρομο μακριά από τον θόρυβο των κεντρικών δρόμων.

Μουσική easy listening με lounge, groovy και παρεμφερείς ρυθμούς ενώ κάθε Πέμπτη μας προτείνει 1+1 φιάλη κρασί σε συγκεκριμένες ετικέτες κρασιού κάθε φορά. Θα τις συνοδεύσετε με πιατέλες τυριών και θα αφήσετε τις γεύσεις να πρωταγωνιστήσουν.

Εμάς μας αρέσουν τα στέκια που όλοι εύκολα γίνονται μια παρέα και έχουν όμορφες στιγμές και συζητήσεις να θυμούνται. Ένα τέτοιο σημείο είναι και το Larry’s και σίγουρα θα το ξεχωρίσετε από την πρώτη στιγμή.

Ανοιχτά
Από τις 07:00

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Γεωργίου Θεοχάρη 8, Πλατεία Ιπποδρομίου
Τ: 2311297500