Σκηνοθεσία / Σενάριο: Νταμιέν Σαζέλ
Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Γκόσλινγκ, Έμμα Στόουν, Τζ.Κ. Σίμονς, Τζον Λέτζεντ
Πρώτη προβολή: 22 Δεκεμβρίου 2016
Διάρκεια: 126′

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμμα Στόουν πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του σκηνοθέτη – σεναριογράφου του «Whiplash» μαζί με τη τζαζ, τον χορό και με σκηνικό την πόλη που γεννιούνται και πεθαίνουν τα όνειρα. Εκείνος θέλει να γίνει αναγνωρισμένος μουσικής και εκείνη μια διάσημη ηθοποιός. Η πραγματικότητα μπορεί να είναι σκληρή αλλά και οι δυο τους είναι αποφασισμένοι να μην το βάλουν κάτω.

Η ταινία θυμίζει τα κλασσικά musicals αλλά δε μένει εκεί. Θα δούμε σκηνές με τραγούδι, χορό και ατμόσφαιρα άλλων εποχών αλλά δε θα χάσουμε και την υπόλοιπη ιστορία. Αυτό είναι και το δυνατό σημείο που οδήγησε στις τόσο καλές κριτικές αλλά και στα βραβεία που ήδη αρχίσει να παίρνει. Θυμίζουμε ότι ήταν υπόψηφια για Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ της Βενετίας ενώ η Έμμα Στόουν κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στο ίδιο Φεστιβάλ.

Οι δυο πρωταγωνιστές βρίσκονται για τρίτη φορά ως κινηματογραφικό ζευγάρι μετά το «Crazy, Stupid, Love» και το «Gangster Squad» και κερδίζουν τις εντυπώσεις.

7 Υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες
(Καλύτερης Ταινίας – Μιούζικαλ ή Κωμωδία, Α΄Ανδρικού Ρόλου – Μιούζικαλ ή Κωμωδία, Α’ Γυναικείου Ρόλου – Μιούζικαλ ή Κωμωδία, Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Τραγουδιού, Μουσικής)
…και σίγουρα θα το δούμε στις υποψηφιότητες των Όσκαρ.