Η Εταιρεία Θεάτρου TheatrAction, παρουσιάζει στο Θέατρο Αυλαία, για 3 μονο Κυριακές 4, 11 & 18 Δεκεμβρίου στις 11:30 την παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Το κουαρτέτο των Χριστουγέννων».

Πρόκειται για μια σύνθεση λογοτεχνικών κειμένων μεγάλων κλασικών συγγραφέων (Charles Dickens, E.T.E.A Hoffmann, Clemment Clarke Moore, Christian Andersen), του  19ου αιώνα με ζωντανή χριστουγεννιάτικη μουσική. Τέσσερα κλασικά χριστουγεννιάτικα παραμύθια, αναλλοίωτα στον χρόνο,  ενώνονται σε μία ιστορία που ζωντανεύει επί σκηνής.  Μια μουσική ιστορία, όπου το γέλιο εναλλάσσεται με τη συγκίνηση και καταφέρνει, με τους ξεσηκωτικούς ήχους της και τους χορούς της, να ξυπνήσει τις αισθήσεις αλλά και να ενεργοποιήσει μια σπουδαία ανθρώπινη δεξιότητα, την ενσυναίσθηση, την ικανότητα δηλαδή να βλέπουμε και να νιώθουμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια και την καρδιά των άλλων.  Ένα μοναδικό ταξίδι λόγου και μουσικής στην πιο μαγική εποχή του χρόνου!

 

Ταυτότητα Παράστασης

Σύνθεση -Διασκευή Κειμένων: Μάρι Χεκιμιάν

Σκηνοθεσία: Δέσποινα Σαρόγλου

Μουσική Ενορχήστρωση: Κωνσταντίνος Kάτσος, Αγγελική Κωστάκη

Χορογραφίες: Ευαγγελία Παγώνη

Επιμέλεια σκηνικών – κουστουμιών: Δέσποινα Σαρόγλου

Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης

Ηθοποιοί: Σίσσυ Δαμδούμη, Βαγγέλης Καλλίτσογλου, Κωνσταντίνος Κάτσος, Αγγελική Κωστάκη, Γιάννης Τσιακμάκης και Μάρι Χεκιμιάν.

 

 

info

Θέατρο Αυλαία

Κάθε Κυριακή στις 11:30

Για το κοινό: 4, 11 & 18 Δεκεμβρίου Τιμή εισιτηρίων 10€ & 8€

Για τα σχολεία: Καθημερινές κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο 6979 720605

Πληροφορίες για την ομάδα εδώ:

www.theatraction.gr // www.facebook.com/theatraction.company

Παιδικό Θέατρο Παραστάσεις