Παιδικά Πρωινά Κυριακής με μόλις 3,5€ για όλους στο Cine Βακούρα!

 

Αυτή την Κυριακή 4/11 θα προβληθούν:

*Αίθουσα Ι
Οι Απίθανοι 2 – 10:30
Ο Μικροπόδαρος – 12:30

*Αίθουσα ΙΙ
Ξενοδοχείο για Τέρατα 3 – 10:30
Ο Γκρινιάρης – 12:30

Τιμή εισιτηρίου: 3,5€

Ο Γκρινιάρης / Here Comes the Grump (12:30)
του Αντρές Κουτουριέρ

Παιδική περιπέτεια, μεξικανοβρετανικής παραγωγής, βασισμένη στη διάσημη σειρά κινουμένων σχεδίων «Here Comes the Grump» που προβλήθηκε τα χρόνια 1969, 1970 στο NBC.

Eνα νεαρό αγόρι, ο Τέρι, βρίσκεται ξαφνικά στον πολύχρωμο κόσμο του Γκρούβιναμ. Εκεί, ο δόλιος μάγος Γκρινιάρης έχει ρίξει ολόγυρα το ξόρκι του, και το το γέλιο ανήκει στο παρελθόν. Ο Τέρι πρέπει να ταξιδέψει σε όλο το βασίλειο για να βρει ένα νέο ξόρκι που θα επαναφέρει τη χαρά σε όλους.
Πρέπει επίσης να βοηθήσει την πριγκίπισσα Αυγή, να ξεπεράσει σε πονηριά όλα τα παράξενα και καταπληκτικά πλάσματα που θα συναντήσει στο διάβα του και να προσπαθήσει να αποδεχτεί αυτό το μικρό πράγμα που ονομάζεται «αλλαγή».

 

Ο Μικροπόδαρος/ Smallfoot (12:30)
του Κάρεϊ Κερκπάτρικ

Ισως όχι μόνο… παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων για το μέγεθος που μετράει και τα μηνύματα που αξίζουν να επαναλαμβάνονται.

Eνα νεαρό και έξυπνο Γέτι ανακαλύπτει κάτι που πίστευε πως δεν υπήρχε – έναν άνθρωπο. Τα νέα για τον «Μικροπόδαρο» του φέρνουν δόξα και μια ευκαιρία να κερδίσει το κορίτσι των ονείρων του.

Ξενοδοχείο για Τέρατα 3: ‘Ωρα για Διακοπές/ Hotel Transylvania 3: Summer Vacation (10:30)
του Τζέντι Ταρτακόφσκι

H αγαπημένη οικογένεια του «Hotel Transylvania» πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Ετσι ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Ολοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαρο-θεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Ερικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα.

Οι Απίθανοι 2 /Incredibles 2 (10:30)
του Μπραντ Μπερτ

Ο Κύριος Απίθανος, μαζί με την Βάιολετ, τον Ντας και το μωρό Τζακ-Τζακ, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την καθημερινή, «φυσιολογική» ζωή στο σπίτι, ενώ οι υπερδυνάμεις του Τζακ-Τζακ είναι στο τσακ να αποκαλυφθούν. Η αποστολή ανατρέπεται όταν ένας νέος κακός εμφανίζεται με ένα ευφυές και επικίνδυνο σχέδιο που θέτει τα πάντα σε τρομερό κίνδυνο. Η οικογένεια των Παρ όμως δεν αποφεύγει ποτέ μια πρόκληση, ειδικά με τον Ψύχτρα στο πλευρό της.

 

Σινέ Βακούρα
Ι. Μιχαήλη 10, Καμάρα