Μετά τη sold out παράσταση στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, η Κατερίνα Βρανά ανεβαίνει για μια μόνο βραδιά στη Θεσσαλονίκη με το επετειακό stand-up show της «Best of: Φέτα, Sex και Αναπηρία». Γιατί η μια φιέστα δεν είναι ποτέ αρκετή, όταν μιλάμε για δέκα χρόνια στην κωμωδία. Σπεύσατε να κλείσετε τα εισιτήριά σας!

 

SAVE THE DATE
Σάββατο 2 Οκτωβρίου, Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης»- Θεσσαλονίκη

Το 2020 η Κατερίνα Βρανά έκλεισε δέκα χρόνια στην κωμωδία. Το 2009 ξεκίνησε, όμως έχασε ένα χρόνο – το 2017 – που ήταν σε κώμα, λίγο ανάπηρη και σχεδόν πέθανε. Έχασε κι έναν ακόμη, το 2020, λόγω πανδημίας. Οπότε, τώρα που το επιτρέπουν οι συνθήκες και έχοντας κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο, αυτόν του #sobrave, το πιο αστείο κορίτσι του πλανήτη το γιορτάζει με μια μεγάλη αναδρομή. Με τις χρυσές επιτυχίες της, τα μεγάλα της σουξέ, τα best of από τις τρεις παραστάσεις της «Φέτα με τη Βασίλισσα», “About Sex” και «Staying Alive-Σχεδόν Πέθανα».

Η αρχή έγινε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα. Η χαρά όμως γιγαντώνεται με όσο περισσότερο κόσμο την μοιράζεσαι, γι’ αυτό και η Κατερίνα αποφάσισε να παρουσιάσει τα πιο δυνατά κομμάτια από την μέχρι τώρα πορεία της, καθώς και νέο υλικό και στην Θεσσαλονίκη. Ραντεβού λοιπόν, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου!

Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει…

… Τις εμπειρίες επιβίωσης μιας Ελληνίδας που έχει ζήσει στην Αγγλία σχεδόν δύο δεκαετίες.

… Μια καινούρια ματιά στο σεξ και στην παραπλανητική χρήση του ιντερνετικού πορνό ως του απόλυτου εκπαιδευτικού εργαλείου. Γιατί, καλή η γνώση, αλλά τίποτα δεν είναι σαν την πρακτική.

… Μια αναδρομή στην περιπέτεια της υγείας της με τον δικό της μοναδικό τρόπο και μικρά tips που της επιτρέπουν να το γλεντά no matter what.

Αυτή η παράσταση είναι η τρανή απόδειξη πως τίποτα δεν σταματά την Κατερίνα Βρανά από τον απώτερο σκοπό της: Να γίνει Κυρίαρχος του Πλανήτη, τώρα και με αμαξίδιο!

 

info
Πότε: Σάββατο 2 Οκτωβρίου
Πού: Ανοιχτό Θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης»- Θεσσαλονίκη
Ώρα έναρξης: 21:00
Εισιτήρια: 15 € (Μόνο προπώληση)
Προπώληση: Hahcomedy.com & Viva
Συμπαραγωγή: Κατερίνα Βρανά και HAH! Comedy
Διάρκεια: 90’
Προβολή και Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου We Will

Κερδίστε προσκλήσεις!
Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις!

Δήλωσε Συμμετοχή!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (Επίθετο, όνομα, τηλέφωνο, email) στην παρακάτω φόρμα μέχρι και την Παρασκευή 1/10 στις 15:00 και θα λάβεις μέρος στην κλήρωση των τυχερών που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση. Θα κληρωθούν 2 διπλές προσκλήσεις!

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν κάτω από τη φόρμα συμμετοχής!

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Οι τυχεροί είναι οι εξής:
Νίκας Βασίλης
Μανασής Ορέστης

Οι τυχεροί δίνουν το όνομά τους στην είσοδο όπου θα υπάρχει guest list από το biscotto.gr.