Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 στις 15:00 το μεσημέρι, πρόκειται να πραγματοποιηθεί καρναβαλική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα επί της οδού Τσιμισκή. Η συγκέντρωση των καρναβαλιστών που θέλουν να παρελάσουν θα γίνει στον πεζόδρομο, στον Λευκό Πύργο. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει μέσω των social media και συγκεκριμένα της ομάδας “Καρναβάλι Θεσσαλονίκης” στο Facebook.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος: α) ως καρναβαλικές παρέες που θα απαρτίζονται τουλάχιστον από 20 άτομα συμπεριλαμβανομένων τριών ενηλίκων και φορώντας όλοι ένα θέμα, β) ως μεμονωμένα άτομα που θα ενσωματωθούν μέσα σε καρναβαλική παρέα που έχει το ίδιο θέμα αποκριάτικης στολής.

Οι διοργανωτές, λοιπόν, καλούν όσες ομάδες καρναβαλιστών επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παρέλαση μέσα σε γκρουπάκι, να στείλουν σχετικό αίτημα στην ομάδα στο Facebook  “Καρναβάλι Θεσσαλονίκης” όπου και γίνεται η σχετική οργάνωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

Βασίλισσα του Καρναβαλιού θα είναι η ηθοποιός και μοντέλο Ίνα Τσικοπούλου και βασιλιάς ο σύζυγός τηςΙωάννης Φραγκουλίδης. Ο βασιλιάς και η βασίλισσα θα ηγούνται της παρέλασης με ένα πολυτελές όχημα καιθα τους συνοδεύει ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.