Τη δυνατότητα εύρεσης εργασίας στη γερμανική εταιρεία μέσων μαζικής μεταφοράς Transdev GmbH θα έχουν οι επαγγελματίες οδηγοί λεωφορείου, που αναζητούν ευκαιρίες απασχόλησης στο εξωτερικό, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Your Mellon Events» το Σάββατο 2 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μία εκδήλωση-σταθμό στην εύρεση εργασίας για οδηγούς λεωφορείων. Μετά τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων, η εκδήλωση επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και θα λάβει χώρα στο Porto Palace Hotel ώστε η ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης εργασίας Your Mellon να προφέρει τη δυνατότητα στους κατοίκους της συμπρωτεύουσας που ενδιαφέρονται να έρθουν σε άμεση επικοινωνία με εργοδότες από το εξωτερικό.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Porto Palace Hotel από τις 10:00 έως τις 18:00, όπου οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συνεντεύξεις σε μια διαδικασία «speed-dating». Για τις συνεντεύξεις οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζουν γερμανικά, καθώς θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή επαγγελματία διερμηνέα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν θέση για συνέντευξη συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στο https://yourmellon.com/eventathens κάνοντας τη διαδικασία της εκδήλωσης πιο ομαλή χωρίς να είναι όμως απαραίτητη για τη συμμετοχή τους.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν για τους εργαζόμενους.

Η Transdev στους επαγγελματίες που θα προσληφθούν προσφέρει αυξημένο και ανταγωνιστικό μισθό, δωρεάν διαμονή σε διαμέρισμα έως 3 μήνες, δωρεάν μαθήματα Γερμανικών, καθώς και ευελιξία στην επιλογή εργασιακής τοποθεσίας, αφού η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη τη Γερμανία.

 

Πληροφορίες εκδήλωσης

  • Ημερομηνία: Σάββατο 02 Μαρτίου 2024
  • Τοποθεσία: Porto Palace Hotel, 26ης Οκτωβρίου 65, 54628 Θεσσαλονίκη
  • Ώρες: 10:00 – 18:00
  • Φόρμα εκδήλωση ενδιαφέροντος: https://yourmellon.com/event-thessaloniki