Λόγω της μεγάλης προσέλευσης κοινού, παρατείνονται μέχρι την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου οι παραστάσεις του εμβληματικού έργου του Ευγένιου Ιονέσκο «Καρέκλες», που παρουσιάζει ο Θεατρικός Οργανισμός «Ακροπόλ» στο θέατρο «Ροές».

Το έργο παρουσιάζεται μέσα από τη φρέσκια και ανατρεπτική ματιά του σκηνοθέτη Ευριπίδη Λασκαρίδη. Τους δύο ρόλους ερμηνεύουν η Όλια Λαζαρίδου και ο Αντώνης Καφετζόπουλος που για πρώτη φορά – έπειτα από πολλές συνεργασίες στον κινηματογράφο – βρίσκονται μαζί συμπρωταγωνιστές στη σκηνή.

Πρόκειται για ένα έργο γραμμένο το 1952, μια τραγική φάρσα, όπου τραγικοί και γκροτέσκοι τόνοι εναλλάσσονται δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα χιούμορ και μεγάλης έντασης.

Από τις 15 Φεβρουαρίου, στη σκηνή του θεάτρου «Ροές» τη «σκυτάλη» θα πάρει το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά «Με δύναμη από την Κηφισιά», σε σκηνοθεσία της Έρσης Βασιλικιώτη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ερμηνεύσουν η Γιώτα Φέστα και η Νίκη Παλληκαράκη.

infο

Θέατρο «Ροές», Ιάκχου 16 Γκάζι, τηλ. 210.3479169
Παραστάσεις: Τετάρτη και Κυριακή στις 19.00
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21.00
Μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου

Τιμές εισιτηρίων:
17 ευρώ- Γενική είσοδος
12 ευρώ- Φοιτητικό/Νεανικό
6 ευρώ- 6 θέσεις σε κάθε παράσταση για φοιτητές δραματικών σχολών και θεατρικών σπουδών

Προπώληση εισιτηρίων:
Θέατρο «Ακροπόλ» (Ιπποκράτους 9 -11), Θέατρο «Ροές», www.ticketservices.gr (και στο τηλ. 210-7234567), καταστήματα «Public»