Ένα ακόμη Kapani Project ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η διοργάνωση που αγαπήθηκε τα τελευταία χρόνια από τον κόσμο της πόλης επέστρεψε δίνοντας για ένα Σαββατοκύριακο ρυθμό στη Θεσσαλονίκη, κάνοντας το καθιερωμένο ραντεβού του Οκτωβρίου να απογειωθεί. Στις 5 και 6 Οκτωβρίου ένα γεμάτο διήμερο με live και dj sets ενθουσίασε το κοινό γεμίζοντας τα στενά της ιστορικότερης αγοράς της πόλης.

Με μουσικές που μας ξεσήκωσαν, χορό που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ και παρέες που μαζεύονταν στην Κυδωνάτου και την Ασκητού για να γίνουν κομμάτι του μεγαλύτερου πάρτι της πόλης, η αγορά μεταμορφώθηκε. Επάνω στην όψη του παρελθόντος, ο κόσμος του σήμερα έστησε μια γιορτή που θα θυμόμαστε και η Θεσσαλονίκη φόρεσε το πολιτιστικό πρόσωπο που της αξίζει.

Οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αναδεικνύοντας τη δυναμική της εγχώριας αλλά και της διεθνούς μουσικής σκηνής και στήνοντας το απόλυτο πάρτι για δύο ημέρες, γεμάτο από ήχους που κέρδισαν τον κόσμο. Live και Dj sets δημιούργησαν την τέλεια ατμόσφαιρα και ο κάθε καλλιτέχνης έδωσε το δικό του στίγμα στο φετινό Kapani Project. Για άλλη μία φορά το μουσικό ταλέντο ξεδιπλώθηκε και έγινε ένα με το κοινό.

Τα δύο stages έγιναν ένα, με τον κόσμο στα live και στα dj sets να πλημμυρίζει την αγορά με τη διάθεση του. Τα lives εντυπωσίασαν με τους Papadopoulos quintet και mc yinka να δίνουν τον δικό τους ρυθμό και τους skg dub alliance να μεταδίδουν την ενέργεια τους μέχρι το ξημέρωμα. Την ίδια στιγμή, τα dj sets με τους Katou, Matina sous peaue και minion γέμισαν την Κυδωνιάτου και η Liane έφερε τον ήχο του Tel Aviv στα στενά της αγοράς, ξεσηκώνοντας το κοινό με μουσικές που μας ταξίδεψαν και μας έκαναν να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης.

Το πιο «γεμάτο» Kapani Project ολοκληρώθηκε με τον παλμό της μουσικής να συναντάει τη διάθεση του κόσμου προσφέροντας μας μοναδικές στιγμές.

Η ψυχή του Kapani Project είναι κόσμος του. Και για μία ακόμη φορά μας το επιβεβαιώσατε.

Σας ευχαριστούμε!

To 4ο Kapani Project αποτέλεσε και φέτος αναπόσπαστο κομμάτι των παράλληλων δράσεων του 54ου Φεστιβάλ Δημητρίων.

 

 

 

Περισσότερα:

www.kapaniproject.gr
Facebook:www.facebook.com/kapaniproject
Instagram:www.instagram.com/kapaniproject
#KapaniProject