Οι Hikers Thessaloniki πραγματοποιούν μια φανταστική καλοκαιρινή πεζοπορία στα μονοπάτια του θεού Ποσειδώνα, περπατάμε από τη Σάνη ως τη Σίβηρη και κάνουμε μπάνιο στα καταγάλανα νερά της Χαλκιδικής
Σε αυτή μας την εξόρμηση, ανακαλύπτουμε μια πανέμορφη διαδρομή η οποία περνά ακριβώς πάνω από τις παραλίες της Κασσάνδρας χαρίζοντάς μας εικόνες βγαλμένες από τα νησιά της Καραϊβικής! Τα καταγάλανα νερά συνδυάζονται με το πυκνό πευκοδάσος και μας καλούν να τις επισκεφθούμε αμέσως μετά την μικρή μας πεζοπορία.
Ξύλινα κάγκελα, παγκάκια με μοναδική θέα στη θάλασσα και τα εντυπωσιακά «γκρέμια» του «πρώτου ποδιού» πάνω από τις μοναδικές παραλίες. Στο τελικό μας τμήμα περπατάμε στη χρυσαφένια αμμουδιά εκεί που σκάει το κύμα, λίγο πριν φτάσουμε στη Σίβηρη και κάνουμε τι βουτιές μας!
Το μονοπάτι είναι ιδανικό για καλοκαιρινό περπάτημα καθώς σε μεγάλο τμήμα βρίσκεται υπό σκιά και στο τέλος… βρέχει τα πόδια μας!
Στη Σίβηρη μπορούμε να επισκεφθούμε τα τοπικά καταστήματα για φαγητό και καφέ, πριν μας παραλάβει το πούλμαν για την επιστροφή μας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
08:30 Επιβίβαση στο φανάρι στο One Salonica (Επί της Σταθμού)
08:45 Επιβίβαση στην ΔΕΘ (Εγνατία)
09:00 Επιβίβαση στη Βούλγαρη (στο τέρμα ΟΑΣΘ)
10:00 Άφιξη στην Σάνη
10:15 Πεζοπορία στο μονοπάτι
13:30 Άφιξη στη Σίβηρη και μπάνιο
14:30 Φαγητό και καφές στη Σίβηρη
16:00 Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη
17:15 Άφιξη στη Θεσσαλονίκη
info
Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Σημείο επιβίβασης Φανάρι One Salonica (Λεωφ Σταθμού): https://goo.gl/maps/JXxr41KdZKuBuzeFA
Σημείο επιβίβασης Είσοδος ΔΕΘ (Εγνατία): https://goo.gl/maps/rb7jb7Saf7zkw2b66
Σημείο επιβίβασης Λεωφ. Καραμανλή-Βούλγαρη: https://goo.gl/maps/vrS6DpPaqtWnDAPw9