Το Jägermeister, ένα από τα πιο γνωστά ποτά παγκοσμίως άλλαξε το μπουκάλι του, χωρίς όμως να χάσει στιγμή την αυθεντικότητά του αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που το διακρίνει. Το λανσάρισμα, λοιπόν της νέας συσκευασίας δεν θα μπορούσε να γίνει παρά μόνο με έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο.

Με αφορμή τα 56 διαφορετικά φυσικά συστατικά του, δημιουργήθηκε μία ομάδα από 8 δυναμικές, διαφορετικές και ετερόκλητες προσωπικότητες, οι οποίες είχαν ως αποστολή να φέρουν το νέο μπουκάλι στη Ελλάδα.

Θαλης Πιτουλης – Advertising Manager & Εditor

Κωστας Σομμερ – Actor

Δημητρης Τκτοπουλος – Singer

Γιαννης Sake Καραμπετσος –  Tattoo Artist

Κωστης Μανουσακης – Dj

Ναυσικα Παναγιωτακοπουλου – Actress

Ιλαινια Williams – Journalist

Γιαννης Μυγδαλας – Bar Owner

Οι «The Messengers» ταξίδεψαν στην παγωμένο Βερολίνο και το μαγικό χωριό του Wolfenbuttel  όπου βρίσκεται η έδρα του Jägermeister ώστε να φέρουν εις πέρας το σκοπό αυτό. Έπειτα από 3 ημέρες παραμονής στη γενέτειρα του Jägermeister αλλά και από πολλές περιπέτειες οι «The Messengers» επέστρεψαν στην Ελλάδα έχοντας μαζί τους το νέο μπουκάλι.

Πιο δυναμικό, φέρει την υπογραφή του “Curt Mast” στο καπάκι (ο δημιουργός), το ελάφι απεικονίζεται πιο ρεαλιστικά μέσα στο φυσικό του περιβάλλον, αναγράφεται η ιστορία και η ποιότητα η οποία παραμένει απαράμιλλή από το 1878 και τέλος τα 56 Botanicals να έχουν τον πρώτο ρόλο, το Jägermeister θα μονοπωλήσει τα βράδια μας, όπως άλλωστε κάνει και τόσα χρόνια.

Ας το υποδεχτούμε, λοιπόν, όπως του αξίζει.. με ένα παγωμένο σφηνάκι!