Το Hyatt Regency Thessaloniki έχει βρει κάθε χρόνο τον τρόπο να δημιουργεί το πιο ξεχωριστό σκηνικό των γιορτών και μία εμπειρία που μένει αξέχαστη στους επισκέπτες του. Αισθητική, πολυτέλεια, γεύσεις, μελωδίες, φιλοξενία υψηλού επιπέδου είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά που πλαισιώνουν την εορταστική ατμόσφαιρα που προλογίζει με τον καλύτερο τρόπο το μεγαλόπρεπο χριστουγεννιάτικο δέντρο που μας καλωσορίζει με την είσοδό μας στον χώρο.

Υψηλή γαστρονομία και μοναδικές μουσικές στιγμές


Ένας από τους κορυφαίους και πολυβραβευμένους Έλληνες Chef έχει επιμεληθεί το εορταστικό μενού με μία ομάδα έμπειρων μαγείρων, αποτυπώνοντας γευστικά το πνεύμα των γιορτών με πινελιές και της εορταστικής μας παράδοσης με τη ματιά της νέας ελληνικής δημιουργικής κουζίνας.

Όπως είπαμε η γεύση συναντάει τη μουσική και εδώ το πρόγραμμα είναι πλούσιο και κορυφώνεται με τη συνύπαρξη του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Κατερίνας Κούκα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στο Lobby Lounge του Hyatt Regency Thessaloniki μας περιμένουν με επιτυχίες της ελληνικής μουσικής σκηνής ο Αχιλλέας Σοφούδης και ο Θάνος Γκιουλέντζης και με εορταστικά κομμάτια η σαξοφωνίστρια Τατιάνα Μασμανίδου ενώ ο Dj Iraklis ανεβάζει τους ρυθμούς όσο απολαμβάνουμε signature cocktails και Glühwein.

Στο εστιατόριο Ambrosia την Παραμονή των Χριστουγέννων (24/12) μας υποδέχεται με εορταστικό μενού και τους Les Au Revoir, που γνωρίζουν πώς να δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μία ξεχωριστή βραδιά.

(Τιμή κατ΄άτομο 118€, ώρα προσέλευσης: 21:00)

Την Hμέρα των Χριστουγέννων (25/12), το εορταστικό brunch συνδυάζεται με το μουσικό δίδυμο του Αχιλλέα Σοφούδη και Θανου Γκιουλεντζή. (Τιμή κατ΄άτομο 90€, ώρες: 13:30 – 17:00).

Για το Πρωτοχρονιάτικο brunch (01/01)  το Grand Ballroom δίνει τις γευστικές νότες πολυτέλειας για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς (Τιμή κατ΄άτομο 112€, ώρες: 13:30 – 17:00).

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12) το ξέφρενο party μας περιμένει στο Grand Ballroom με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Κατερίνα Κούκα με ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

(Τιμή κατ΄άτομο 160€, ώρα προσέλευσης: 21:00)

Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις για παιδιά από 0 – 2 ετών είναι δωρεάν ενώ για παιδιά από 2 – 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50% από την τιμή του ενηλίκου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας & κρατήσεων: 2310 401411

Εορταστικό μενού και Take Away 

Άλλη μία ευχάριστη έκπληξη μας επιφυλάσσει φέτος το Hyatt Regency Thessaloniki αφού μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε τις εορταστικές προτάσεις του μενού και σε μορφή Take Away ώστε να τις μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους στο δικό μας γιορτινό σκηνικό. Δείτε παρακάτω και το συγκεκριμένο μενού.

Αναλυτικά το μουσικό πρόγραμμα και τα εορταστικά menu

 

Hyatt Regency Thessaloniki
13o χλμ. Θεσσαλονίκης-Περαίας
Τ: 2310401411

Facebook: Hyatt Regency Thessaloniki
Intagram: hyattregencythessaloniki