Η γειτονιά της Ρωμαϊκής Αγοράς αποπνέει πλέον νεανικό σφρίγος και μία τάση αναβίωσης ολοήμερης διασκέδασης. Πυρήνας όλων αυτών η νέα πρόταση της οδού Φιλίππου aka Inside Bar.

inside 700

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το νέο all day cafe-bar του κέντρου σε καλεί να το ζήσεις εκ των έσω…δοκιμάζοντας τον ποιοτικό καφέ του, εξαντλώντας όλες τις πρωτότυπες προτάσεις του με βάφλα και επιλέγοντας πάντα το σωστό cocktail! Ένα πολυποίκιλο menu που καλύπτει όλες τις διαθέσεις και τα γούστα, σερβίρεται σε ιδανικό περιβάλλον που πλαισιώνεται από νέους χαμογελαστούς ανθρώπους, πάντα πρόθυμους να εξυπηρετήσουν και να παρέχουν τις καλύτερες τιμές.

Πρόταση μας είναι να δοκιμάσεις αδιαμφισβήτητα τις αλμυρές και γλυκές βάφλες του, οι οποίες τυλίγουν μέσα τους ό,τι ποθήσεις. Οπότε μη μείνεις στα συνηθισμένα και τόλμησε μία καλά ενισχυμένη βάφλα. Επίσης, να θυμάσαι ότι για κάθε 2 αλμυρές βάφλες σου κερνάνε μία γλυκιά!

Συχνά διοργανώνει karaoke party, ladies night και άλλα ιδιαίτερα events για τα οποία μπορείς να ενημερώνεσαι από τη σελίδα του στο facebook ΕΔΩ. Τέλος, δε λείπει το Happy Hour 07.00 με 10.00 το πρωί για take away με 1€, ενώ ο δεύτερος καφές στο σαλόνι είναι πάντα κερασμένος.

Περιοχή
Κέντρο

Delivery: 2313088951

Διεύθυνση
Πλάτωνος 10 με Φιλίππου 53

Ανοιχτά
Δευτέρα – Πέμπτη/Κυριακή: 07.00 – 00.00
Παρασκευή – Σάββατο: 07.00 – 02.00