Το kariera.grτο πρώτο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του CareerBuilderδιοργανώνει τις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο event για την εργασία, την επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση στις 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2017 στην Αποθήκη Γ΄- Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Οι «Ημέρες Καριέρας» είναι η μεγαλύτερη συνάντηση νέων, εργαζομένων και στελεχών, με επιχειρήσεις και εκπαιδευτικούς φορείς που γίνεται στην Ελλάδα.

Υπο την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με σκοπό να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση το kariera.gr δίνει στις Ημέρες Καριέρας σε όλους τους επισκέπτες τη δυνατότητα:

  • Να κάνουν συνεντεύξεις για δουλειά με ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις
  • Να μιλήσουν με εξειδικευμένους συμβούλους και recruiters του kariera.gr, οι οποίοι θα τους κατατοπίσουν δωρεάν σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Οι Ημέρες Καριέρας είναι μια προσπάθεια του kariera.gr ώστε να ενισχύσει την απασχόληση και να σε φέρει κοντά σε εταιρίες που προσλαμβάνουν και μελλοντικούς σου εργοδότες. Πιστεύουμε πως για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλους όσους αναζητούν εργασία οφείλουμε να τους μεταφέρουμε γνώση και εμπειρία ώστε να δρουν ακόμη πιο ενεργά!


Έλα στη φετινή συνάντηση των Ημερών Καριέρας Θεσσαλονίκης για να
γνωρίσεις και να συζητήσεις τις επαγγελματικές σου προοπτικές, με υπεύθυνους επιλογής προσωπικού και εκπροσώπους τμημάτων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το kariera.gr, ως συνοδοιπόρος της νέας γενιάς με μια σειρά υπηρεσιών όπως Οδηγός Καριέρας, Careerguide.gr, Coding School κ.α. και με παρακαταθήκη τη διεξαγωγή της πιο μεγάλης και σημαντικής εργασιακής έρευνας που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, «Καριέρα και Γενιά Υ» που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά φέτος ενισχύει ακόμη περισσότερο φέτος τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ αγοράς εργασίας με τους νέους. Το kariera.gr 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου θα είναι στη Θεσσαλονίκη ώστε να δώσει βήμα στις ανάγκες, τις προσδοκίες και τις αμέτρητες δυνατότητες των νέων ανθρώπων.

Είσοδος δωρεάν

*Δήλωσε συμμετοχή εδώ

info
31 Μαρτίου και 1 Απριλίου 2017
Ώρες 10 π.μ. – 6 μ.μ.
Αποθήκη Γ΄- Λιμάνι Θεσσαλονίκης

από έως
Θέματα Δράσεις