Η έμπειρη ομάδα του Il Posto δημιούργησε έναν φρέσκο, νεανικό χώρο που γίνεται πόλος έλξης από νωρίς το πρωί (από τις 06:00). Πώς να γίνει διαφορετικά αφού μας περιμένει με ποικιλία φρέσκων αναζωογονητικών χυμών ή Smoothies που συνδυάζουν φρούτα και λαχανικά με την επιμέλεια διατροφολόγου και με καφέ από επιλεγμένο χαρμάνι 100% Arabica.

Με τι θα τα συνοδεύσουμε; Με χειροποίητα κουλούρια, κρύα σάντουιτς που ετοιμάζονται κάθε πρωί και σφολιάτες. Μια ιδιαίτερη πρόταση είναι τα cupcakes ενώ ο ζαχαροπλάστης Κρις Καλωνής έχει επιμεληθεί τα υπόλοιπα γλυκά. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και την χειροποίητη pizza ενώ στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά είναι και το μπουκαλάκι του Il Posto Plus για τους χυμούς που σφραγίζεται και διατηρεί τον χυμό για μία ολόκληρη μέρα.

Φυσικά όλα τα προϊόντα μπορείτε να τα πάρετε και take away (σε χαμηλότερη τιμή) ή να τα φέρει στον χώρο σας το Il Posto Plus Taxi.

Με δυο coffee taxi έτοιμα να σας εξυπηρετήσουν, η υπηρεσία delivery του il posto plus, είναι στη διάθεση σας καθημερινά από τις 8:00 μέχρι τις 21:00 φέρνοντας την παραγγελία στο σπίτι ή στην εργασία σας.

Το Il Posto Plus είναι μία φρέσκια πρόταση που έλειπε.

Il Posto Plus
28ης Οκτωβρίου & Μεγ. Αλεξάνδρου 51
Εύοσμος
T: 2310704999