Ένα από τα πρώτα και πιο γνωστά στέκια (από το 2004), έχει γράψει τη δική του ιστορία στον πεζόδρομο της Ικτίνου. Από την εμπειρία του ποιοτικού καφέ μέχρι τις μουσικές βραδιές και τις εκδηλώσεις στον prive χώρο του, μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε κάθε στιγμή.

 

Η ξεχωριστή ατμόσφαιρα του πεζόδρομου

Τα πρωινά είναι πάντα ξεχωριστά στην ατμόσφαιρα του πεζόδρομου. Όταν ο καιρός προσφέρεται απολαμβάνουμε τον καφέ, το τσάι ή το αγαπημένο μας ρόφημα στον εξωτερικό χώρο. Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του καφέ και σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τους special coffees, που θα σας προτείνουν οι υπεύθυνοι του καταστήματος.
Εκτός από τον εξωτερικό χώρο, μπορείτε να απολαύσετε ό,τι προσφέρει το Iktinou Au Trottoir και στο σαλόνι του, με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, τη μινιμαλιστική διακόσμηση.

Ένα meeting point που προσφέρεται για ένα coffee-break από την εργασία, μια συνάντηση με συνεργάτες ή για ένα ποτήρι κρασί ή ένα από τα κλασσικά ή τα signature cocktails του καταστήματος. Προτείνουμε να δοκιμάσετε το Iktinou Silk. Μπορείτε μάλιστα να τα συνδυάσετε και με κάποιο snack.

 Snacks και σαλάτες

Στα snacks περιλαμβάνονται τορτίγιες, club sandwich ενώ οι προτάσεις συμπληρώνονται με σαλάτες. Έτσι, μπορείτε να «τσιμπήσετε» κάτι ή να γευματίσετε με μία σαλάτα και ένα ποτήρι κρασί. Μία πολύ καλή πρόταση για τον καφέ σας είναι και οι βάφλες με σοκολάτα.

Η απόλαυση του κρασιού

Ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην απόλαυση του κρασιού με τη wine list να περιλαμβάνει δημοφιλείς προτάσεις του ελληνικού αμπελώνα. Ξεχωρίζουμε τις βραβευμένες ετικέτες KANENAS της Οινοποιίας TSANTALI, εμπνευσμένες από τη συνάντηση του Κύκλωπα και του Οδυσσέα, συγκαταλέγονται ήδη στα best sellers της ελληνικής αγοράς χάρη στην ποιότητα, αλλά και στο σαγηνευτικό storytelling, που τις συνοδεύει. Απολαύστε το KANENAS λευκός, ποικιλιακός οίνο από Μοσχάτο Αλεξανδρείας και Chardonnay με απαλό κίτρινο χρώμα, που ισορροπεί αρμονικά ανάμεσα στην οξύτητα και τις φρουτώδεις γεύσεις, το KANENAS ερυθρός, από Μαυρούδι και Syrah, που παλαιώνει 12 μήνες σε βαρέλι από γαλλική δρυ, με το βαθύ ρουμπινί χρώμα, τις νόστιμες μαλακές τανίνες, γεμάτο και ισορροπημένο, με επίμονη επίγευση και τέλος, το KANENAS ροζέ, επίσης από Μαυρούδι και Syrah με έντονο τριανταφυλλί χρώμα, με πλούσιο κόκκινο φρούτο στο στόμα και ευχάριστη οξύτητα, που συνοδεύεται από κομψή και απολαυστική επίγευση. Θα απολαύσετε, βέβαια, και πολλές ακόμη γνωστές ετικέτες από την ενημερωμένη wine list, όπως Τέχνη Αλυπίας και Κτήμα Γεροβασιλείου. Μην ξεχνάτε, ακόμη, ότι το κρασί σας μπορείτε να το συνοδεύσετε με ποικιλίες τυριών και αλλαντικών.

Live και djs

Η μουσική ατμόσφαιρα του Iktinou Au Trottoir διαμορφώνεται με επιλογές από τις δεκαετίες του ’80, του ’90 και φυσικά σύγχρονες επιλογές από το ξένο ρεπερτόριο και με ελληνικές διασκευές. Από τα πρόγραμμα δε λείπουν και τα live, με σταθερή συνάντηση αυτή της Πέμπτης.

 

Και με prive χώρο για party και εκδηλώσεις

Ένας prive χώρος που προσφέρεται για μουσικά events, εταιρικές εκδηλώσεις και parties, συμπληρώνει την εικόνα μας για το Iktinou Au Trottoir. Ιδανική πρόταση για συναντήσεις συνεργατών, parties εταιρειών αλλά και για όσους επιθυμούν να οργανώσουν ένα ιδιαίτερο κάλεσμα για το φιλικό τους περιβάλλον. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας καθώς συνεργάζονται και με υπηρεσία catering ώστε να σας παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

 

Ανοιχτά: 08.00 – 03.00

Περιοχή 
Κέντρο

Διεύθυνση
Ικτίνου 10