Μια υπέροχη Κυριακή για μεγάλους και μικρούς μάς περιμένει στις 23 Ιουνίου 2019 στο biscotto coffee+. Είναι η Ημέρα παγωτού για παιδιά σε συνεργασία με τα Παγωτά Alfa και μπορείτε να χαλαρώσετε όση ώρα τα παιδιά σας θα διασκεδάζουν δημιουργικά, με δράσεις από την Full Out Dance Company και την Pas Par Tu Company.

Μια εγγυημένη πρότασης ψυχαγωγίας και εκμάθησης για παιδιά όλων των ηλικιών σάς περιμένει στο biscotto coffee+.

Θα είναι μια μέρα γεμάτη χαρά, χρώμα, δημιουργία και δωρεάν παγωτό!

Δείτε αναλυτικά τις Δραστηριότητες με τις οποίες θα απασχοληθούν τα παιδιά. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 18:30 έως τις 20:30 περίπου.

Εικαστική Δραστηριότητα

Με ποικίλα υλικά και χρώματα τα παιδιά καλούνται να φτιάξουν και να στολίσουν το δικό τους χωνάκι παγωτού. Χαρτόνια, Μπογιές, Glitter, και Υφάσματα αποτελούν κάποια από τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Μέσα από μια δημιουργική και άκρως καλοκαιρινή δραστηριότητα τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν και να ονειρευτούν το καλοκαίρι που ξεδιπλώνεται μπροστά τους.

Δραστηριότητα Διατροφικής Αξίας

Τα παιδιά εδώ καλούνται να γεμίσουν ένα πραγματικό χωνάκι παγωτού με αληθινά φρούτα. Αντικαθιστώντας τις μπάλες παγωτού φρούτων με πραγματικά φρούτα δίνεται έμφαση στην φυσική/αγνή πρώτη ύλη που παρασκευάζονται οι γεύσεις φρούτων των Παγωτών ALFA. Επομένως το παιδί γνωρίζει ακριβώς «Τι τρώει στο Χωνάκι του»

Κινητική Δραστηριότητα

Χορευτικό δρώμενο με εναλλαγές στα είδη χορού και ενδιάμεσες παύσεις στη στάση «Παγωτού». Άραγε ποιος αντέχει μέχρι την τελευταία στάση;

info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Κυριακή 23 Ιουνίου
είσοδος: Ελεύθερη (περιλαμβάνει δωρεάν παγωτό για τα παιδιά)
Διάρκεια δράσης: 18:30-20:30

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]
δράσεις kids biscotto community