Τετάρτη 23 Νοεμβρίου

Από μικρή μέσα στη μουσική, από την παιδική χορωδία του Δήμου και το πρώτο της συγκρότημα στην Α’ Γυμνασίου, δεν μπορούσε πάρα να επακολουθήσει και επαγγελματικά πλέον αυτό που την έκανε να νιώθει ο εαυτός της.

Έτσι το πιο φυσικό για αυτήν ήταν να ξεκινήσει να εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές στη Θεσσαλονίκη, όπου την ξεχωρίζει ο Μανώλης Ρασούλης και την ακούει ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο οποίος της κάνει πρόταση να εμφανιστεί μαζί του στην Αθήνα.

Το 2002 η Ζωή Παπαδοπούλου έρχεται στην Αθήνα. Κι από εκεί και έπειτα, όλα εξελίσσονται με ρυθμούς καθαρά μουσικούς. Οι συνεργασίες της γράφουν τα ονόματα του Δημήτρη Μητροπάνου, της Χαρούλας Αλεξίου, του Γιάννη Κότσιρα, της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, του Κώστα Μακεδόνα. 3 χρόνια μετά, «ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΙΛΙΑ», ο τίτλος του πρώτου δίσκου της Ζωής, σε παραγωγή της Χάρις Αλεξίου, γίνεται ευρύτερα γνωστός με τις φωνές και των δυο να τραγουδάνε «Αχ και να σε είχα εδώ».

Η εμπειρία της επί σκηνής ενισχύεται στο πλευρό των Μανώλη Φάμελλου, Νίκου Ζιώγαλα, Οδυσσέα Τσάκαλου, Μάκη Σεβίλογλου ,Δημήτρη Παπαδημητρίου, Διονύση Τσακνή, Βασίλη Λέκα, Χρήστου Νικολόπουλου.

Το 2008 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος της, με τίτλο «ΤΑΤΟΥΑΖ» και η χαρακτηριστική φωνή της Ζωής ταξιδεύει στα ερτζιανά ερμηνεύοντας τους στίχους της Χάρις Αλεξίου στο ομώνυμο τραγούδι. Είναι η στιγμή που η Ζωή εντείνει τις εμφανίσεις της σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές, γράφοντας τη δική της πορεία στη σύγχρονη ελληνική μουσική.

Για το 2016 η Ζωή Παπαδοπούλου έχει ετοιμάσει ένα μουσικό ταξίδι που παρουσιάζει σε όλη την Ελλάδα. Διασκευάζει, ερμηνεύει και επιχειρεί να «πειράξει» παραδοσιακά, παλιά λαϊκά , ρεμπέτικα, αλλά και πιο σύγχρονα τραγούδια της ψυχής, σε ένα ταξίδι χωρίς χρόνο, με γνώμονα καθαρά το συναίσθημα και τη συγκίνηση που το καλό ελληνικό τραγούδι ξέρει πολύ καλά να προκαλεί.

Όλο αυτό το ταξίδι θέλει να το χαράξει και να το μοιραστεί μαζί σας, καθώς και να παρουσιάσει τραγούδια από τον δίσκο που έρχεται σε μουσική του Χρήστου Νικολόπουλου και σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου.

Μαζί της οι μουσικοί :Λαρίσης Χρήστος -Κιθάρα
Περδίκης Γιάννης -Πιάνο
Τσομπανίδης Στέλιος – Ντράμς
Στο μπουζούκι κ στην επιμέλεια προγράμματος ο συνθέτης Κωνσταντίνος Βελλιάδης.
Επιμέλεια ήχου – Άγγελος Πετκίδης

info
Βεντέτα Live Stage
Τετάρτη 23 Νοεμβρίου
Διεύθυνση: Εθνικής Αμύνης 3
Τηλέφωνο Kρατήσεων:2310 234973
Ώρα έναρξης:22:30

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία σε είσοδο, ποτό και φιάλη. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%