Η Toss Gallery και το La Doze bar διοργανώνουν την πρώτη ομαδική έκθεση «PICTURE THIS: BRUSHSTROKES #1» συγκεντρώνοντας 19 καλλιτέχνες με ειδίκευση στην εικονογράφηση, το κόμικ, το street art και graffiti που έχουν εκθέσει τη δουλειά τους στους χώρους του La Doze τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο.

Επίκεντρο της εκδήλωσης των εγκαινίων που πραγματοποιήθηκαν στις 8 Φεβρουαρίου, αποτέλεσε η έκθεση έργων τέχνης, με παλιές και νέες συμμετοχές, προτείνοντας μια σειρά από σύγχρονα έργα εκφράζοντας έντονους προβληματισμούς και επιθυμίες με μέσο την εικαστική γραφή, την παρατηρητικότητα και τον συμβολισμό.

Συνδυαστικά με ένα εικαστικό περιβάλλον που δημιουργήθηκε στις βιτρίνες, η ίδια η αίθουσα μετατράπηκε σε μια διαδραστική εγκατάσταση.

Έτσι για την περαιτέρω εμπλοκή του κοινού, το event περιλάμβανε live drawing την ημέρα των εγκαινίων, με τους καλλιτέχνες να σχεδιάζουν στα τζάμια της γκαλερί σε πραγματικό χρόνο, δίνοντας μια γεύση από τη δημιουργική τους διαδικασία.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι:
3MK, Anastasia Stb, Anel, Decomposition (Νασια Στυλίδου), Dirty Rasel, Ευγενία Βερελή, Felix Felis (Αθηνά Παππά), Freakasso, Hannio, Ισμήνη Τελιγιορίδου, Karma Two Gee, Kokoris, Lex pan, Μαρία Ελισαβετ Κοτίνη, Mimoza, NefK., Σταύρος Σέγκουλης, Τεο ΔΜΦ (Θεόφιλος Παπαδόπουλος), Vales 40Roomors

 

info
Διάρκεια Έκθεσης: 8 – 22 Φεβρουαρίου
Ημέρες/ ώρες επισκεψιμότητας: Τρίτη με Παρασκευή 19:00 – 23:00, Σάββατο & Κυριακή 18:00 – 22:00
Διεύθυνση: Βηλαρά 1, Θεσσαλονίκη, στον πάνω όροφο του La Doze bar

*photos by @anthonyblackphotography

από έως
#WINTER 2024_