Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πάνω από 80 supercars το διήμερο 23-24 Ιουνίου στο πλαίσιο του «OneLife Rally».

Μετά την Αθήνα, όπου έζησε τη δική της επέλαση από supercars στο πλαίσιο του «6to6 Motor Europe Tour», σειρά έχει η Θεσσαλονίκη. Μια αυτοκινητοπομπή 80 υπερπολυτελών αυτοκινήτων θα βρεθεί στους δρόμους της συμπρωτεύουσας σε λίγες μέρες, με τελικό προορισμό το parking του ξενοδοχείου Porto Palace.

Εκεί οι λάτρεις των αυτοκινήτων θα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν μερικά από τα γρηγορότερα οχήματα στον κόσμο, όπως Ferrari, Lamborghini, Aston Martin και Bugatti, και ταυτόχρονα να παρακολουθήσουν το πρώτο OneLife Street Festival που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη τους.

Μεταξύ άλλων εκπλήξεων, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν πολλά δώρα και ταυτόχρονα να δουν διάσημες προσωπικότητες και influencers, μεταξύ άλλων τον Alex Choi, τον Nugato, τον Schaefchen, τον Crni και τον Sandi Pego, οι οποίοι συμμετέχουν στο OneLife Rally. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 17:00, με τα αυτοκίνητα να παραμένουν στο χώρο έως τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 12:00 το μεσημέρι, οπότε και θα συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Πρίστινα.

Το OneLife Rally είναι μια μοναδική αυτοκινητιστική εκδήλωση που διανύει διάφορες χώρες της Ευρώπης, προσελκύοντας πλήθος κόσμου, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την περσινή διαδρομή Ρώμη προς Ρουμανία, όπου περισσότεροι από 100.000 μεμονωμένοι επισκέπτες παρακολούθησαν τη διαδρομή. Μάλιστα η επιτυχία της συγκεκριμένης εκδήλωσης είναι τέτοια που ξέφυγε από τα στενά όρια της Γηραιάς Ηπείρου και ταξίδεψε μέχρι την Κένυα, με την εκεί αποδοχή από τον κόσμο να είναι επίσης εντυπωσιακή.

Η αυτοκινητοπομπή από σπορ και πολυτελή αυτοκίνητα τελευταίας γενιάς ταξιδεύει σε πολλούς προορισμούς σε διαφορετικές χώρες για επτά ημέρες και καλύπτεται από τη δική της ομάδα παραγωγής, εκατοντάδες φωτογράφους, δημοσιογράφους, παρουσιαστές και influencers, καθώς και μέσα ενημέρωσης σε όλη την Ευρώπη.

Φέτος, το OneLife Rally θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως τις 29 Ιουνίου 2024, ταξιδεύοντας από τα Τίρανα στη Λιουμπλιάνα και περνώντας ενδιάμεσα από τη Θεσσαλονίκη, την Πρίστινα, τη Μπούντβα και το Βελιγράδι.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ένα σημαντικό μέρος όλων των εκδηλώσεων OneLife περιλαμβάνει ανθρωπιστικές δραστηριότητες, με την οργανωτική επιτροπή να συνεργάζεται με πολλούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στις πόλεις που επισκέπτεται. Μάλιστα οι συμμετέχοντες του OneLife Rally έχουν τη δυνατότητα να δωρίσουν απευθείας χρήματα σε όποιον τοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό επιθυμούν.

Πηγή: carandmotor.gr

από έως
Δράσεις Επικαιρότητα events/δράσεις