Η πίτσα είναι η δημοφιλέστερη γεύση φαγητού σε παγκόσμιο επίπεδο με υψηλή συχνότητα κατανάλωσης. Την ώρα που διαβάζετε αυτό το κείμενο έχετε σκεφτεί πόσες πίτσες μπαίνουν στο φούρνο, βγαίνουν από τον φούρνο, κόβονται κομμάτια ή μπαίνουν ολόκληρες σε χάρτινα κουτιά για να καταλήξουν σε εκείνη τη στιγμή που μια χορταστική δαγκωνιά γίνεται συνώνυμη της ευτυχίας;

Η Θεσσαλονίκη, ως πόλη συνδεδεμένη με το καλό φαγητό, δεν κουράζεται ποτέ να δοκιμάζει νέες γεύσεις με τις παρέες να μαζεύονται και να μοιράζονται νόστιμες στιγμές.

Η Pizza Fan, γνωρίζει καλά τις συνήθειες της πόλης μας αφού ήδη με το πρώτο κατάστημα που άνοιξε πριν 6 χρόνια συνδέθηκε άμεσα με τους Θεσσαλονικείς, σε γιορτές, αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις ενώ μοιράστηκε μαζί μας μεγάλες και μικρές στιγμές της καθημερινότητας. Με την μεγάλη ποικιλία σε ζύμες, μεγέθη πίτσας και συνταγές αγαπήθηκε από τους pizza n’ food lovers της πόλης. Αυτή είναι πλέον μια γευστική σχέση φιλίας.

Και τι σημαίνει καλός φίλος; Αυτός που ξέρει να προσφέρει. Έτσι η Pizza Fan δεν έχει μόνο να επιδείξει ποικιλία στο μενού αλλά και καινοτομίες ως προς τα προϊόντα της. Όλοι έχουμε απολαύσει τη Double Pizza και την Pizza Bianca ενώ το μενού έχει και νόστιμες προτάσεις με προϊόντα ειδικής διατροφής και vegan. Burger με φυτικό μπιφτέκι (plant based) της Beyond Meat που είναι πεντανόστιμο αλλά και Pizza με το ίδιο φυτικό προϊόν και πατάτες.

Σαλάτες με Φακή-Κινόα-Ρεβύθι, Spring Roles με λαχανικά, Ζυμαρικά με Γαρίδες και κόκκινη σάλτσα, είναι μερικά από τα πιάτα που πρέπει να δοκιμάσετε χωρίς να είναι απαραίτητο να είστε vegans ή να ακολουθείτε ένα ειδικό πρόγραμμα αλλά για να διαπιστώσετε πως ένα πιάτο με θρεπτικά συστατικά και χωρίς ζωικά λιπαρά είναι εξ ίσου νόστιμο.

Υπάρχει όμως και μια άλλη πλευρά της Pizza Fan στην οποία αξίζει να σταθούμε. Με τα πρωτοποριακά της χορηγικά προγράμματα είναι κοντά σε σχολεία και αθλητικούς συλλόγους στηρίζοντας σημαντικό αριθμό εκδηλώσεων με προσφορές 1+1. Επίσης επιτυχημένα πάρτι γενεθλίων και άλλων εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους με ολοκληρωμένη προσέγγιση και προσιτές τιμές (από 2,50€ / άτομο) αλλά και ακόμη οικονομικότερες εάν παραλάβετε από το κατάστημα.

Η Pizza Fan έχει πλέον ταυτιστεί στη Θεσσαλονίκη με την ποιότητα στα προϊόντα, τις μοναδικές προσφορές της αλλά και το επίπεδο εξυπηρέτησης.

Που θα βρείτε τα καταστήματα Pizza Fan στη Θεσσαλονίκη:

Pizza Fan

Κατσιμίδου 26, Κέντρο
Τ: 2316007766

Λαγκαδά 150, Νεάπολη
T: 2316007070

Εθνικής Αντιστάσεως 50, Καλαμαριά
T: 2310458932

Εξυπηρέτηση
12:00 – 00:30

Official Website: pizzafan.gr

 

Social Media
Facebook: pizzafangreece
Instagram: pizzafangreece
YouTube: Pizza Fan
Pinterest: Pizza Fan Greece