Αν αναρωτιέστε πώς να περάσετε το τριήμερο της 25ης Μαρτίου σας έχουμε πρόταση. Το πρώτο κάλεσμα για οινοβαρκάδα για το 2024 είναι γεγονός!

Την Κυριακή 24 Μαρτίου 2024 σας περιμένουμε στις 12:00 μμ. στο λιμανάκι Λιθοτόπου για μια ανοιξιάτικη εκδρομή με επίκεντρο το κρασί & τις γεύσεις. Σε συνεργασία με τον Ξενώνα Λιμναίο @limneohotelkerkini & τον καπετάνιο μας @nikosgallios, διοργανώνουμε μία απόδραση για οινοβαρκάδα στην Λίμνη Κερκίνη & οινοπεριήγηση στο επισκέψιμο οινοποιείο Το Κτήμα τ ’Αποστόλη.

Μία διαφορετική γευσιγνωσία εν πλω με την αυθεντική ματιά των ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο τους, τον καλλιεργούν, τον προστατεύουν και τον μοιράζονται. Μία ευκαιρία να γνωρίσουμε τις βιολογικές τεχνικές που εφαρμόζονται στα αμπελοτόπια του Ν. Σερρών, όπως και την βιοποικιλότητα του φυσικού περιβάλλοντος της λίμνης Κερκίνης που μαζί συνθέτουν ένα μοναδικό οικοσύστημα.
Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί από το Λιμανάκι Λιθοτόπου και θα διαρκέσει 2 ώρες

Μετά την οινοβαρκάδα και την επιστροφή στον Λιθότοπο που απέχει μόλις 20 λεπτά από το κτήμα μας, επισκεφτείτε το κελάρι του οινοποιείου μας για οινογευσία & δωρεάν ξενάγηση!

 

info
Κυριακή 24 Μαρτίου 2024
Τιμή: 25€/άτομο
(δεν περιλαμβάνονται μεταφορικά)
Στην τιμή της οινοβαρκάδας πέρα από το τουρ περιλαμβάνεται και πιατέλα 2 ατόμων με τοπικά εδέσματα, τυριά και αλλαντικά με συνοδευτικά κριτσίνια & νερό καθώς και γευστική δοκιμή 3 κρασιών του κτήματος
Περιορισμένες θέσεις.
Επικοινωνήστε άμεσα γιατί ήδη υπάρχει ζήτηση!
Συμμετοχή αποκλειστικά κατόπιν κράτησης:
+30 6946579507
[email protected]