Ο καφές είναι τέχνη. Είναι έμπνευση και ικανότητα. Eπαγγελματισμός και εκπαίδευση. Ο καφές είναι τέχνη και τεχνική. Και μπορείς να τα κατακτήσεις και τα δύο. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι η αφορμή. Εάν είσαι επαγγελματίας του καφέ, τότε έχεις την ευκαιρία να μυηθείς στον κόσμο του μέσα από μία ξεχωριστή εβδομάδα. Μία εβδομάδα στην οποία θα τα βρεις όλα. Την έμπνευση στο μαγικό χώρο του Coffee Lab της Nestlé Professional, τον επαγγελματισμό στο πρόσωπο αναγνωρισμένων coffee experts και baristi, την εκπαίδευση στα σεμινάρια και τους διαγωνισμούς που θα σε βάλουν να δημιουργήσεις σε αληθινές συνθήκες παραγωγής. 23 ώρες training. 9 Δωρεάν σεμινάρια. Στο «Nestlé Professional Coffee Week» μαθαίνεις να δημιουργείς εσύ. Και η Nestlé Professional σου δείχνει τον τρόπο.

Άνοιξε τον δικό σου δρόμο μέσα από τα λόγια των ειδικών

Από τη 1 μέχρι τις 5 Απριλίου στο Coffee Lab της Nestlé Professional θα συναντήσεις ανθρώπους με εμπειρία στον χώρο του καφέ. Trainers και instructors, σύμβουλοι και κριτές θα αναλύσουν μπροστά σου όλα όσα θέλεις να μάθεις. Ποιες  είναι οι μέθοδοι παραγωγής καφέ και τα καινοτόμα tips για κάτι διαφορετικό; Πως επιλέγονται οι καλλιέργειες και ποιες είναι οι γεύσεις που ξεχωρίζουν; Ποιος ο ρόλος του νερού και πως αλλάζει η καθημερινότητα πίσω από το μπαρ; Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μυστικά που θα παρουσιάσουν οι μεγαλύτεροι γνώστες του χώρου ανοίγοντας σου τον δρόμο για να ξεχωρίσεις.

Αυτό που σίγουρα θα σου μείνει είναι το διεθνώς αναγνωρισμένο σεμινάριο SCA Sensory Foundation από τους πιστοποιημένους Coffee Experts της  Nestlé Professional Γιώργο Μακρόπουλο, Χρήστο Σωτήρο και Σπύρο Αλεξόπουλο. Γιατί για να εμπνευστείς, χρειάζεσαι τα σωστά πρότυπα. Αυτά που θα σου μεταδώσουν με τον καλύτερο τρόπο όσα κέρδισαν στο παρελθόν. Που θα σου δείξουν πως η γεύση και το άρωμα της ποιότητας εφαρμόζονται επιχειρηματικά. Που θα σε ξεναγήσουν σε μονοπάτια με άρωμα από το χαρμάνι της επιτυχίας.

Φαντασία και δημιουργικότητα μέσα από έναν παγκοσμίου φήμης διαγωνισμό

Μπορείς να μυηθείς στον χώρο, όταν πειραματιστείς. Μπορείς να τον κατανοήσεις πλήρως όταν δημιουργήσεις κι εσύ. Αυτή την εβδομάδα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράξη όσα άκουσες, παίρνοντας μέρος στον παγκοσμίου φήμης διαγωνισμό Creator’s Cup. Μέσα σε αληθινές συνθήκες παραγωγής, οι συμμετέχοντες καλούνται να κατασκευάσουν μόνοι τους μια συσκευή για καφέ φίλτρου, να σερβίρουν καφέ  από αυτήν στην κριτική επιτροπή και να κριθούν τόσο για το γευστικό αποτέλεσμα (Best Brew), όσο και για την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα της κατασκευής τους (Best Design). Στο Coffee Week η  έμπνευση γίνεται πράξη. Και εσύ κομμάτι της.

Ο κόσμος του καφέ ξεδιπλώνεται μέσα από πέντε ημέρες. Η φαντασία περνάει από τα λόγια και τα χέρια έμπειρων ανθρώπων, για να γεμίσει με γεύσεις και αρώματα το Coffee Lab της Nestlé Professional. Αρώματα που σου δίνουν την έμπνευση για να δημιουργήσεις. Δημιουργίες που με τη σειρά τους ξεκλειδώνουν τη συνταγή για την έξυπνη επιχειρηματικότητα. Τα μυστικά του καφέ αποκαλύπτονται στο «Nestlé Professional Coffee Week». Τον απόλυτο προορισμό για τον απόλυτο στόχο. Κλείσε το εισιτήριο σου εδώ, μπες στον κόσμο του καφέ και δημιούργησε το δικό σου σύμπαν. Το μόνο σίγουρο; Θα έχει το άρωμα της επιτυχίας.
Advertisement