Η νέα κινηματογραφική εβδομάδα περιλαμβάνει 6 νέες ταινίες. Για την ακρίβεια 5 κινηματογραφικές ταινίες και 1 ντοκιμαντέρ που αξίζει να το προσέξετε ιδιαίτερα. Θα δούμε τη νέα ταινία του Μπεν Άφλεκ, μία ταινία τρόμου που δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, τον Μαρκ Γουόλμπεργκ σε μια ταινία για την τρομοκρατική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστόνης, τη βραβευμένη στο Φεστιβάλ Καννών ταινία του Ασγκάρ Φαραντί (Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας με το «Ένας χωρισμός»), την πολυβραβευμένη ταινία (και στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης) της Μιργιάνα Καράνοβιτς και τέλος το συγκινητικό ντοκιμαντέρ της Αλεξάνδρας Άντονυ

 

Ο Νόμος της Νύχτας
Η νέα ταινία του Μπεν μας πηγαίνει στη Βοστόνη της δεκαετίας του ’20 βασισμένη στο ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα εποχής του Ντένις Λεχέιν, συγγραφέα των μετέπειτα μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών «Το Μυστικό Ποτάμι», «Gone Baby Gone» και «Το Νησί των Καταραμένων».
Πρεμιέρα: 12 Ιανουαρίου 2017

The Bye Bye Man
Ταινία τρόμου, όπου τρεις φοιτητές μετακομίζουν σε ένα παλιό σπίτι, όπου συνειδητοποιούν ότι έχουν γίνει στόχος της υπερφυσικής οντότητας «The Bye Bye Man».
Πρεμιέρα: 12 Ιανουαρίου 2017

Patriots Day
Στη νέα του Πήτερ Μπεργκ με πρωταγωνιστή τον Μαρκ Γουόλμπεργκ παρακολουθούμε την υπόθεση της βομβιστικής ενέργειας στο Μαραθώνιο της Βοστόνης μέσα από τη δραστηριότητα του Εντ Άνταμς, Αξιωματούχου της Αστυνομίας και το ανθρωποκυνηγητό που επακολούθησε.
Πρεμιέρα: 12 Ιανουαρίου 2017

Ο Εμποράκος
H βραβευμένη στο Φεστιβάλ Καννών ταινία του Ασγκάρ Φαραντί (Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας με το «Ένας χωρισμός») αφορά την αλλαγή στη σχέση ενός ζευγαριού, όταν αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι του και να μετακομίσει στην Τεχεράνη.
Πρεμιέρα: 12 Ιανουαρίου 2017

 

 

Χαμένοι στο Πουθενά
Ένα ντοκιμαντέρ για την αληθινή ιστορία του Λουκά, ξαδέρφου της σκηνοθέτιδας Αλεξάνδρα Άντονυ, τον οποίο απήγαγαν σε ηλικία 5 ετών από την Ελλάδα και βρέθηκε την ημέρα των 16ων γενεθλίων του.
Πρώτη προβολή: 12 Ιανουαρίου 2017