Εσύ, θεωρείς τον εαυτό σου βοηθητικό άνθρωπο;

Μένεις κοντά ή μέσα στη περιοχή Καραμπουρνάκι και σου αρέσει να κατεβαίνεις βόλτες κάτω στη παραλία με την άμμο και να βλέπεις την θέα προς την θάλασσα, αλλά σε ενοχλεί το γεγονός ότι είναι γεμάτη σκουπίδια;

Είσαι ευαισθητοποιημένος πολίτης και θες να κάνεις και εσύ ό,τι μπορείς για να βοηθήσεις στη βελτίωση του οικοσυστήματος, στη βελτίωση του μέλλοντος για τις νέες γενεές και στη βελτίωση της εικόνας και ομορφιάς της πόλης σου για εσένα, για τους ανθρώπους γύρω σου και αυτούς που την επισκέπτονται;

Είσαι εθελοντής και θα ενδιέφερε και εσένα να βοηθήσεις σε αυτήν τη δράση;

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου και ώρα 18:00 έως 20:30 έλα να συμμετάσχεις κι εσύ στην εθελοντική δράση. Βάλε και εσύ το λιθαράκι σου για να καθαριστεί αυτό το άλλοτε πανέμορφο κομμάτι της παραλίας με τα παγκάκια που κοιτούν προς τη θάλασσα για να αγναντεύεις τη θέα και να ηρεμεί η ψυχή σου, δίπλα στο εστιατόριο Τριακτίς.
Φαντάσου τι ωραίο που θα είναι να μπορείς και συ να κάθεσαι και να απολαμβάνεις τη θέα χωρίς να βλέπεις μπροστά σου ένα σωρό σκουπίδια, γλάρους και ψάρια που πνίγονται από τα πλαστικά που τρώνε εκεί, αργοπεθαίνοντας και έχοντας την έντονη δυσοσμία των σκουπιδιών που δε σε αφήνει να το ευχαριστηθείς πραγματικά.

Ακτή Σοφούλη. Τόσο όμορφη και τόσο υποβαθμισμένη

Η ακτή Σοφούλη, είναι η μοναδική φυσική ακτή στην επικράτεια του Δήμου Θεσσαλονίκης η οποία, παράλληλα, παρουσιάζει εξαιρετικό αρχαιολογικό ενδιαφέρον καθώς ταυτίζεται με τον λιμένα «Κελάριον» των βυζαντινών χρόνων. Πρόκειται για ένα από τα πιο ωραία, αλλά υποβαθμισμένα, σημεία της Θεσσαλονίκης.

Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε την αλλαγή που επιθυμούμε να δούμε.

«Ως ιδιωτική εθελοντική πρωτοβουλία των εταιρειών Thrivinglife4u και Reigniteyourmusicalpassion στο πλαίσιο προσπάθειας για την ευαισθητοποίηση σε κοινωνικά ζητήματα των επιχειρήσεων της πόλης μας θα συνεχίσουν τακτικά αυτές τις δράσεις σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Φόρεσε τα αθλητικά σου, και σε περιμένουμε εκεί. (Θα υπάρχουν διαθέσιμα γάντια, εξοπλισμός, χυμοί και κρύα σάντουιτς για εσένα εάν κάνεις επιβεβαίωση ότι θα έρθεις τουλάχιστον 1 μέρα πριν την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί.)

Μετά την ολοκλήρωση της δράσης θα έχεις 50% έκπτωση στον μπουφέ του εστιατορίου The Saints Stores με την ευγενική χορηγία τους.

Παρακαλώ αν σου είναι εύκολο, κοινοποίησε αυτό το μήνυμα σε γνωστούς και φίλους που μπορεί να ενδιαφέρονται να συμμετέχουν».

Τηλέφωνο επικοινωνίας Αλέξανδρος Παπαναούμ 6947033508

Η μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο messenger πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο m.me/alexandrospapanaoum.

Χάρτης Google map της τοποθεσίας συνάντησης
https://goo.gl/maps/CGt12CZBadvQuV8UA

Thrivinglife4u

Reigniteyourmusicalpassion

Επικαιρότητα