Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού και η Μελίνα Χατζηπαντελή με την MeliSoula της, μας υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να συμβάλουμε όλοι στην ενίσχυση του σκοπού αυτού με την αγορά των ειδικών, ροζ μπισκότων που φτιάχνει!

Τα ροζ μπισκότα της Melisoula.gr φτιάχνονται και φέτος με πολλή αγάπη και διάθεση να φτάσουν το μήνυμα τους σε κάθε άκρη της Ελλάδας. Η ευαισθητοποίηση του Οκτώβρη στον Καρκίνο του μαστού και η ανταπόκριση όλων στις προηγούμενες χρονιές, ανέδειξαν την ανάγκη για περισσότερες δράσεις και γι’ αυτό, εκτός από την διάθεση των μπισκότων, η Meli Soula διοργανώνει ένα Pink Gala το Σάββατο 23 Οκτωβρίου όπου θα μπορεί όποιος θέλει να περάσει από τα θεατρικά εργαστήρια Once Upon (Βασιλίσσης Όλγας 81, Θεσσαλονίκη) από τις 10.00 μέχρι τις 15.00 και αγοράζοντας μπισκότα στην τιμή των 2 ευρώ, να συμβάλει στην προσπάθεια, που φέτος ενισχύει την ανακαίνιση της βιβλιοθήκης του Ογκολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου “Μποδοσάκειο”, με την συμβολή της μη κερδοσκοπικής εταιρείας  WinCancer.

Σημεία διάθεσης των ροζ μπισκότων

  • Από το site gr
  • Στo facebook στη σελίδα gr και στο προφίλ Melina Chatzipanteli
  • Στο instagram στο @melisoula.gr και @melina_chatzipanteli
  • Στο κατάστημα της MeliSoula στην Πτολεμαΐδα, Φιλίππου 14
  • Από το Pink Gala του Σαββάτου 23 Οκτωβρίου στα Θεατρικά Εργαστήρια Once Upon (Βασιλίσσης Όλγας 81) όπου θα πωληθούν ροζ μπισκότα από τις 10.00 μέχρι τις 15.00

Με κάθε παραγγελία από τα παραπάνω σημεία διάθεσης και χρησιμοποιώντας το χασταγκ #pinkmelisoulagr ενισχύουμε την βιβλιοθήκη του Ογκολογικού τμήματος του Μποδοσάκειου Γενικού Νοσοκομείου.

Fb event : Go pink! Φτιάχνουμε μαζί ροζ μπισκότα

Λίγα λόγια για την Μελίνα Χατζηπαντελή

Η MeliSoula ή αλλιώς Μελίνα Χατζηπαντελή είναι η ζαχαροτέχνης της καρδιάς μας. Δεν είναι κρυφό πως με τα χέρια της κάθε γλυκό μεταμορφώνεται σε ένα έργο τέχνης που από τη μία δεν θες να αγγίξεις, από την άλλη όμως η καρδιά και η όρεξη σου λαχαταρούν να δοκιμάσουν. Αναλαμβάνει να σου φτιάξει κάθε λογής γλυκό, από μαγικά cupcakes έως τούρτες και cake pops. Στα χέρια της, η ζαχαρόπαστα μεταμορφώνεται σε έργο τέχνης!

 

Λίγα λόγια για το WinCancer

Το WinCancer είναι μη κερδοσκοπική εταιρεία. Στόχος του είναι με τις βιβλιοθήκες του να δημιουργήσει γωνιές αισιοδοξίας και ανάπαυλας, στα Νοσοκομεία της χώρας.
Οι ασθενείς, οι φροντιστές αλλά και οι υπάλληλοι του Νοσοκομείου μπορούν να δανείζονται τα βιβλία, τα οποία προέρχονται από τη δράση του WinCancer ΔιαβάΖΩ, αλλά και από προσφορές εκδοτικών οίκων και συγγραφέων.

Μέσα από το βιβλίο, από το διάβασμα, σκοπός είναι να ενισχυθεί το σθένος των αγωνιστών της ζωής αλλά κι εκείνων που στέκονται δίπλα τους. Και τέτοιες δράσεις μπορούν να αποτελέσουν παράδειγμα για όσους θέλουν να βοηθήσουν προκειμένου να φτιαχτεί μια μεγάλη αγκαλιά για όσους την έχουν ανάγκη.