Η παράσταση που έχει διανύσει μια θριαμβευτική πορεία τα τελευταία τέσσερα χρόνια με κοινό και κριτικούς να την εξυμνούν, έχει κερδίσει συνολικά έξι θεατρικά βραβεία
Ο Γιώργος Νανούρης διασκεύασε για το θέατρο και σκηνοθέτησε «Το βιβλίο της Κατερίνας» του Αύγουστου Κορτώ, με την συγκλονιστική Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο.
Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της διπολικής μητέρας του συγγραφέα. Η Κατερίνα έχει μόλις αυτοκτονήσει και αρχίζει να αφηγείται την καταραμένη ζωή της. Φάρμακα, χάπια, σύζυγος και γιος, αγάπη και μίσος, ομοφυλοφιλία,, αυτοσαρκασμός, χιούμορ ανακατεμένο με πόνο, στοργή μέσα από στριγγλιές, και απόπειρες αυτοκτονίας αποτελούν την χαοτική πραγματικότητα της ηρωίδας που παλεύει με τη διπολική διαταραχή και γραπώνεται από όποιον μπορεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει μια ολόκληρη οικογένεια στη δίνη της αρρώστιας της.

Ταυτότητα παράστασης
βασισμένο στο “Το Βιβλίο της Κατερίνας”
Συγγραφέας: Αύγουστος Κορτώ
Ιδέα-Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης
Ερμηνεία: Λένα Παπαληγούρα
Μαζί της στην σκηνή και ο Γιώργος Νανούρης
Πληροφορίες: https://avlaiatheater.gr/events/katerina-augoustou-korto/
Παραγωγή: ΘΕΑΜΑ ΜΑΡΤΑ

info
Θέατρο Αυλαία
21, 22 & 23 Ιανουαρίου 2022
Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 21.15
Τηλέφωνο: 2310 230013
Προπώληση: Ταμείο θεάτρου & viva.gr

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Παραγωγή t θeaTpo ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΟΡΤΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΥΛΑΙΑ ΤΣΙΜΙΣΚΗ THA 230013 ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΝΟΥΡΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ Πρακόλεσι viva.gr 11876 WIND 21,22&23 Ιανουαρίου ΩΡΑ 9:15 ΩΡΑ9:15μμ μ.μ. 2310 230013"